Vlodarsky - Śro 18 Lut, 2009 Temat postu: [w] mieszkanie UrsynówUrsynów - Rosoła - mieszkanie 52 m - 2 pokoje kuchnia łazienka - tel kontaktowy 606 207 847.
Moja Ciocia ma do wynajęcia coś takiego.M - Śro 18 Lut, 2009 Chrzanio chcial wynająćVlodarsky - Śro 18 Lut, 2009 ale Ursynów to daleko jak ktoś ma chęć to dzwońcie mówcie, że ode mnie jak chcecie...M - Śro 18 Lut, 2009 Ursynów ma metro i to jest fantastyczne.PieQt - Śro 18 Lut, 2009 może i ma metro, ale jak jeździsz samochodem, to jest przerypane
EOT M - Śro 18 Lut, 2009 jak masz samolot to jest fantastycznie ale co to ma do metra? PieQt - Śro 18 Lut, 2009 to że jak pomieszkiwałem na kabatach i jeździłem samochodem, to mnie szlag trafiał -korki jak cholera
jeśli musisz korzystać ze swojego samochodu w ciągu dnia - to ursynów i kabaty są feKonradMK - Śro 18 Lut, 2009
PieQt napisał/a:
to że jak pomieszkiwałem na kabatach i jeździłem samochodem, to mnie szlag trafiał -korki jak cholera
jeśli musisz korzystać ze swojego samochodu w ciągu dnia - to ursynów i kabaty są fe
jak sprzedajesz odkurzacze to faktycznie lipa PieQt - Śro 18 Lut, 2009
KonradMK napisał/a:
jak sprzedajesz odkurzacze to faktycznie lipa
nie martw się, nie robię ci konkurencji M - Śro 18 Lut, 2009 ja mieszkałem na natolinie i metrem 8minut do pracy, autem 25 PieQt - Śro 18 Lut, 2009 no kierownikowi wolno, chyba że jeździsz jak AnJas do pracy o świcie M - Śro 18 Lut, 2009 Andrzej podobno wyjezdza zanim sie kury obudzą PieQt - Śro 18 Lut, 2009 Andrzej to budzi kury sportem jadąc do Warszawynox - Śro 18 Lut, 2009 on budzi koguty r26rulez - Śro 18 Lut, 2009
PieQt napisał/a:
to że jak pomieszkiwałem na kabatach i jeździłem samochodem, to mnie szlag trafiał -korki jak cholera
jeśli musisz korzystać ze swojego samochodu w ciągu dnia - to ursynów i kabaty są fe
mieszkam na kabatach - jesli jestem w pracy (centrum- Hoża) samochodem to wracam przez Wilanow- potem Powsin - 30minut.