Grzesiek VTS - Pią 21 Kwi, 2006 Temat postu: Saxo VTS vs Honda sportDzsiaj było ciekawie najpierw meganka próbował mnie wyprzedzić prawym pasem,ale kierownikowi się nie udało bo jak wcisnełem w podłogę o 3 długości było dla mnie. Lecz jedna nie zauważyłem Hondy na jadącej z meganka honda wyprzedzali coupe i zatrzymała się obok mnie na światłach i tutaj zaczęło się dziać ciekawie. honda model taki ja ten http://www.otomoto.pl/ind...77615.Widzialem ze kierownik będzie chciał mnie wyprzedzić prawym zawsze tak jest na zakopiance.
Wiec jazda 3,5 tysia i kop jedziemy 1 honda w Polowie mojej maski,2 Jeb.... nie wszedł wiec honda prawie cal długość wyprzeda potem 3 dochodzę 4 równo i koniec następne światła ,kolo zadowolony
Wiec jeszcze raz kopa ttak samo saxo z przodu,2 weszło spokojnie ,prawie cal długość VTS przed Honda ,3 honda spokojnie 2 długości za SAXO VTS 16V 4 ,Na tym się skończyło bo musialem saxo zatankowac na BP po drodze .W końcu można dormalnie ruszać ,asfalt jest taki jak ma być. W saxo były 2 i zakupy z TESCO osoby a w hondzie tylko kierownik.Anonymous - Pią 21 Kwi, 2006 no i w czym zajawka? nawet w katalogowo jest roznica sekundy do 100. Dodatkowy zawodnik i zakupy-ze sto kilo? gratulować? Zepnij się z czyms mocniejszym - obecne sporty przykro o tym mowic to tak naprawde sporty tylko z nazwy a w zasadzie z wygladu. anjas - Pią 21 Kwi, 2006 Sport w tym civicu to tylko nazwa pakietu stylistycznego. Wsadzali w nie silniki 1.4 i 1.6.Grzesiek VTS - Pią 21 Kwi, 2006 1.6 110 koniAnonymous - Pią 21 Kwi, 2006 Civ ma ok 10 do paki - łykałem go Yarisem TSem - aż miło. Ale i tak gratsy - liczy się dobra zabawa Grzesiek VTS - Pią 21 Kwi, 2006 wlasnie zabawa byla na calego w szczegulnosci jak 2 nie wskoczylo :diabel:Peter - Pią 21 Kwi, 2006 Temat postu: Re: Saxo VTS vs Honda sport
Grzesiek VTS napisał/a:
2 Jeb.... nie wszedł
to jest najlepsze jak sie nie wbije biegu wtedy tylko jedno cisnie sie na usta "szkur...aaa"anjas - Pią 21 Kwi, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
1.6 110 koni
Na 100% robili też 1.4 w pakiecie "Sport". Moja znajoma ma takiego.
Z tego co wiem wypuścilii też 1.7 CDTI 101KM, które też miało ten pakiet
Nie wątpię, że ten którego łyknąłeś miał 1.6 110 koni, co nie zmienia faktu, że były też 1.4 :564:Marek23 - Pią 21 Kwi, 2006 Z nowych to tylko Type R fajnie lata, nawet wersja 2.0 150 koni nie ma czego szukac...Grzesiek VTS - Pią 21 Kwi, 2006 wazne ze zostal :565: i tyle jakos na 1.4 to nie wygladal bo ladnie jechal wiem bo mialem juz okazje z 1.4. poprostu kil to kil i tyle :564:anjas - Pią 21 Kwi, 2006 No jasne, 1.4 to byś zmasakrował! To naprawdę nie jest silnik do tego samochodu... Z drugiej strony VTS 16V to naprawdę szybki samochód. Nawet w przypadku civica 1.6 sport to znęcanie się nad słabszym
W każdym razie gratulacje - kill to kill i to się liczy!Loko - Pią 21 Kwi, 2006 Skilowany, objechany, dobra zabawa była oboje zadowoleni i to sie liczy.
Zawsze do Killi musza być jakieś gnębiące komentarze.
Jak fury są równe to kierownik kaleka, bez nogi i ślepy.
Jak fura mocniejsza to zaraz komentarze typu po co to opisujesz, z kim sie wogóle ścigasz itd.
Ja nie wiem jaki sens ma obrzydzanie życia innym.
Ściganie się ma to do siebie że słąbsze fury przegrywają i tyle, więc czasem trzeba pognębic jakieś słabsze autko. Dariano - Pią 21 Kwi, 2006 Np: taki dzik co sie zneca sadysta nad poldeuszami i felicjami anjas - Sob 22 Kwi, 2006
Loko napisał/a:
Ściganie się ma to do siebie że słąbsze fury przegrywają
Czasem przegrywaja słabsi kierowcy, nawet w mocniejszych furach, więc to wszystko nie jest takie proste. A czasem można się nadziać na samochód wyglądający wolno a jeżdżący szybko, co mi się już kilka razy zdarzyło Anonymous - Sob 22 Kwi, 2006 mi tez i oto w tym chodzi, bez lansu dobrze jezdzace autko to podstawa