Kulturka - [f]Włatcy Móch
strick - Pon 23 Lut, 2009 Temat postu: [f]Włatcy Móch PRZESTRZEGAM!
Udało mi sie zasnac na tym... Nie warte niczego... TRAGEDIA!
Nie warte tego, abym cos w tym temacie wrzucał z tego "filmu"...
TomsoN - Pon 23 Lut, 2009
ja jakoś nigdy się tym nie jarałem
Greg - Pon 23 Lut, 2009
Byłem na premierze tego arcydzieła filmowego... Dostałem zaproszenie, więc stwierdziłem że zobaczę czy jest w tym faktycznie coś fajnego skoro ludzie się tym jarają.
Masakra. Nigdy nie lubiłem WM, to dla mnie prymitywna forma filmowa, słabo nasladuje South Park i nic ciekawego nie wnosi.
Film głupi, nudny...
qbus - Pon 23 Lut, 2009
A ja znowu tak po nim jechał nie bede... jesli komus odpowiadal humor z serialu to napewno nie bedzie zawiedziony. Troche ten pelnometrazowy film momentami wydaje sie zrobiony na sile ale tragedi nie ma. A jesli ktos do tej pory WM nie lubiał... no to jakim sposobem mial sie do nich przelamac? no way.
strick - Pon 23 Lut, 2009
Ale ja ogladałem serial, ale ten film mnie załamał...
qbus - Pon 23 Lut, 2009
zauwaz ze ogolnie wlatcy maja tendencje spadkowa... nowe odcinki bylo duzo slabsze w porownaniu z pierwszymi seriami.
Misiek_lbn - Pon 23 Lut, 2009
strick, po pierwsze, Jimek zjedzie Cię jak burą sukę za tak DUPNY temat
po drugie, film słaby, jakieś 3/10 jak dla mnie
serial również oglądałem, ale film... nie oddaje klimatu jakoś
a co najdziwniejsze, nie wiem jak w waszych okolicach, ale w LBN na ten film przyszło sporo dzieci z np podstawówki czy coś, no typowe dzieciarstwo
a w filmie było dość sporo wulgarnych słów, które dzieci wyłapują jak lep muchy, więc dla nie dziwna sprawa nieco, zero cenzury itp
strick - Pon 23 Lut, 2009
Ale ten film nie załuguje na to, aby go dokładnie opisywac...
Naprawde dla mnie to było tragiczne!
A nie było ograniczenia 15+ na włatców? Ja tez byłem i pełno dzieci, ale z rodzicami to ich wina raczej...
gaugan - Wto 24 Lut, 2009
jestem wielkim fanem Wlatcow, ale film niestety marny
pzdr
Anonymous - Wto 24 Lut, 2009
wlasnie bylem ciekaw jak ten film, bo nawet jako imitacja mogli zrobic jakis dobry pojazd po roznych KRajowych zjawiskach, to by bylo nawet fajne..
Michał - Wto 24 Lut, 2009
ziom ...
jest 9 rano, a ty juz w kinie byles ?? krejzol
GOKART - Wto 24 Lut, 2009
Nie oglądałem. Daję jedną gwiazdkę na 1/10
Bart - Wto 24 Lut, 2009
Misiek_lbn napisał/a: | w LBN na ten film przyszło sporo dzieci z np podstawówki czy coś, no typowe dzieciarstwo a w filmie było dość sporo wulgarnych słów, które dzieci wyłapują jak lep muchy |
cóż za pedagogiczna troska o młodsze pokolenia
Ciekawe co nasz Januszek napisze na temat "włatców"
KonradMK - Wto 24 Lut, 2009
Michał napisał/a: | ziom ...
jest 9 rano, a ty juz w kinie byles ?? krejzol |
on napisał że był ciekaw a nie był na filmie moronie
k-mart - Wto 24 Lut, 2009
Druga czesc ma sie nazywac "Wlatcy gowien".
|
|
|