Bad-i - Sob 28 Lut, 2009 Temat postu: Projekt oklejenia rajdówkiWitam, mam taki problem. Potrzebuje w tym tygodniu przedstawic jednej firmie projekt obklejenia mojego puga na Mazowiecki.
Problem polega na tym ze to firma budowlana i ma tylko takie logo:
Czy macie kogos kto za rozsadne pieniadze albo najlepiej za flaszke zrobi jakas propozycje. Niestety firma woli dawac kase niz placic za projekty (jakas tam wygodniejsza dla nich forma rozliczenia tego)Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 odezwij sie do Dymka
on nam robił projekt a wykljał nam auta jego znajomy chyba jakis - warty polecenia ....CHRZANEK - Sob 28 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
firma budowlana i ma tylko takie logo:
Bardzo dobre !!!
Czerwony i niebieski to kolory Pug Sport
Myśle że coś fajnego może wyjść.Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 i jeszcze troche czerwono-czarnych kolorów dorzucimy Bad-i - Sob 28 Lut, 2009 no liczylem ze przy waszej kasie to zostaniecie sponsorem strategicznymAnonymous - Sob 28 Lut, 2009 jak zarobimy na twoje 75zł/h to pogdamy Bad-i - Sob 28 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
jak zarobimy na twoje 75zł/h to pogdamy
jak zrobicie reklama na moim kombinezonie to na bank bedzie to najwieksza w rajdzie Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 czekam na kontynuacje naszej rozmowy na gg w realu i cos ustalimy zapewne k-mart - Sob 28 Lut, 2009 nic nie widze.
Bad-i czemu nie odloty.pl?Bad-i - Sob 28 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
nic nie widze.
Bad-i czemu nie odloty.pl?
odloty.pl będą na namiocie cateringowym Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 i po wygranym rajdzie Bad-i - Sob 28 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
i po wygranym rajdzie
po przegranym lepiej pocieszają michool_vt - Nie 01 Mar, 2009 ja chce blizniaka dla 106tki bartka Bad-i - Nie 01 Mar, 2009 bardzo fajny pomysl,ale troche szkoda zabierac calą biel Anonymous - Nie 01 Mar, 2009 Ziom pamietaj o ENJOY IT i jak się jakos dogadamy o 08PSS