To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - spocik pod cargo

Stf - Sob 28 Lut, 2009
Temat postu: spocik pod cargo
niby na chwilkę wpadliśmy z pP na cargo, przy okazji pojawił się Bartli z kumplem w pasku 2.0tfsi... -> no i trzeba było poupalać :D

1. vs pasek - opiszę tylko jeden start - wydaje mi się najbardziej odpowiedni.

start - pasek wyskakuje długość, może półtorej. później odrabiam do ok. 13. i.... nic. praktycznie bez znacznej różnicy do 18. o_O

2. fiesta st vs peugeot 206 RC - wisiena z forum 206;P start z pP. peugeot jednak szybszy - o dziwo, bo obstawiałem fiestę bo już kiedyś stawałem z nim pod TVN. startowałem za nimi i faktycznie musiałem raz odpuścić ale nie było już znaczącej przewagi:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBqIKqQ9TJU

ps. właśnie dowiedziałem się, że 206rc ponoć 192km i 227Nm i 1190kg

ps2. poszukiwanie rozbieganych po zimie konióf czas zacząć ;/

pP - Sob 28 Lut, 2009

ja miałem 3 biegi..

1) vs passat 2.0tsi - do 80 prawie równo, az się sam zdziwiłem ;] potem pozamiatane

2) vs corsa gsi - tam siedzi 130 kunia, także było łatwo, każdy bieg odjeżdziałem pół długości, przy 16 było może z 3 dł

3) vs 206 rc - tu byłem ciekaw bo koles powiedział, że serja, a podobno to to nie jedzie jak na 180, staneliśmy, to co widać na filmiku, przyznał się stfowi niedawno, że 192km i 227 nm,

ogólnie ciekawy wieczór ;]
niespodziewany gość..
fajnie fajnie !!!

Mick - Nie 01 Mar, 2009

sr.pl :P
Anonymous - Nie 01 Mar, 2009

heh to gratki kila!
Stf - Nie 01 Mar, 2009

super !!
Bad-i - Pon 02 Mar, 2009

Przemek czy mam rozumiec ze dostales od Paska??
pP - Pon 02 Mar, 2009

Cytat:

nie nie to ja dostałem łomot, a stf nawet jak coś tam nie grało to wygrał :jupi:

Bad-i - Pon 02 Mar, 2009

pP napisał/a:
Cytat:

nie nie to ja dostałem łomot, a stf nawet jak coś tam nie grało to wygrał :jupi:

z tego opisu:

Stf napisał/a:

1. vs pasek - opiszę tylko jeden start - wydaje mi się najbardziej odpowiedni.

start - pasek wyskakuje długość, może półtorej. później odrabiam do ok. 13. i.... nic. praktycznie bez znacznej różnicy do 18. o_O

wyglada jakby Przemek odrobil ale nie do konca wiadomo ile ;)

MoRToN - Pon 02 Mar, 2009

Oboje macie minusa za barak info o spotowaniu :###:

Następnym razem będzie odrazu klaps.

pP - Pon 02 Mar, 2009

MoRToN napisał/a:
Oboje macie minusa za barak info o spotowaniu

no nie wyobrażasz sobie jako to był spontan,
jadę sobie, patrzę a tu stf na parkingu stoi, po chwili zoreintowaliśmy, że to cargo no i już zostaliśmy xD

M - Pon 02 Mar, 2009

Spot bez zdjęć się nie liczy
Stf - Pon 02 Mar, 2009

z paskiem w sumie było tak, że z rolki odjeżdżałem ale bez szału. start z miejsca dla mnie kiepski bo zero trakcji i pasek nabierał prędkości na wstępie, później odrobiłem niby na tyle żeby lekko wysunąć się do przodu ale na moim 4 biegu to już praktycznie odległość się nie zmieniała... dzień wcześniej leciałem puławską z Piaseczna z golfem 4 1.8T (seria 180km + czips) i nie mogłem go wyprzedzić... jechaliśmy idealnie równo :/ praktycznie w każdym zakresie prędkości, stąd wniosek że u mnie coś nie teges znowu, bo bywało szybciej. być może turbawa już się trochę zużyła - bo faktycznie coś jakby głośniej pracuje...
k-mart - Pon 02 Mar, 2009

czas na kolejne mody ;)
pP - Pon 02 Mar, 2009

Stf napisał/a:
bo faktycznie coś jakby głośniej pracuje..

nie usłyszałem :ble:

CHRZANEK - Pon 02 Mar, 2009

Musze z Pipi stanac na krechę zanim sprzedam puga...
Bez Vlodzia na pokładzie mam szanse :)