Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Mieszkanie do wynajęcia Mokotów
nox - Czw 05 Mar, 2009 Temat postu: Mieszkanie do wynajęcia MokotówZiom mojego brata wynajmuje mieszkanie.
2 pokojowe, 40m2, na Starym Mokotowie, przy ul. Smetany. Mieszkanie jest po remoncie, narożne (południe i wschód), 6. piętro, winda. Dom z roku 1961 stoi na skarpie Wiślanej skąd rozpościerają się wspaniałe widoki na parki Morskie Oko i Łazienki, Pałacyk Szustra, a dalej prawobrzeżną Warszawę. Mieszkanie, mimo położenia prawie w Centrum (7min. tramwajem) jest bardzo ciche. Koszt wynajmu to 1950zł plus czynsz.
tel. 506385766
Jak będziecie dzwonić to ew. z Polecenia Michała Piętowskiego .
[/list]Michał - Czw 05 Mar, 2009
Cytat:
Koszt wynajmu to 1950zł plus czynsz.
nie smieje sie ze twoj kumpel chce duzo czy mało , ale KURWA
2 tysie za wynajem ... ceny strasznie poszybowały w góreMoRToN - Czw 05 Mar, 2009 Ja pierdole ile trzeba zarabiać, zeby sie samemu utrzymać ? 10 tyś ?Michał - Czw 05 Mar, 2009 a ty dalej u mamuni i tatunia ? MoRToN - Czw 05 Mar, 2009 no ta... z tego co widze to na szczęscie. Dzizas kurfa co sie dzieje, europa wymieka z cenami.MoRToN - Czw 05 Mar, 2009 n odobra to gdzie mozna zarobic na etacie 10tys ? do łapy ?nox - Czw 05 Mar, 2009 Mnie w tym mieszkaniu nawet nie było , zdjęcia są z dupy ale z relacji ponoć w rzeczywistości ładnie wyremontowane. tyle od siebie
Co do ceny w aktualnym "stanie" gospodarki wiadome było że wynajem pójdzie w górę.
2 tyś wynajem cena już całkiem spora ja bym bardziej myślał o kupnie przy takiej opłacie miesięcznej. nox - Czw 05 Mar, 2009
MoRToN napisał/a:
n odobra to gdzie mozna zarobic na etacie 10tys ? do łapy ?
Odloty.pl Men edition . Starsi doświadczeni Biznesmeni szukają chłopców do towarzystwa anjas - Czw 05 Mar, 2009
nox napisał/a:
Co do ceny w aktualnym "stanie" gospodarki wiadome było że wynajem pójdzie w górę.
czytałem ostatnio raport, że ceny wynajmu spadają. Wiele osób, które kupiło mieszkania w "boomie" z myślą o ich sprzedaży teraz postanowiło nie sprzedawać tylko wynająć i przeczekać kryzys. Stąd nadwyżka podaży nad popytem i spadek cen - o ok. 10-15% w Warszawie.M - Czw 05 Mar, 2009 Jednak wiesz co to popyt i podaż MoRToN - Czw 05 Mar, 2009 Odbyt i podaćsaxorulez - Czw 05 Mar, 2009 nox,
czytałem to samo co anjas
wiec ceny lecą w dółMoRToN - Czw 05 Mar, 2009 choy z tymi 10%... 2700 czy 3000 / m-c nie rozbi chyba róznicy. Dla mnie masakra nox - Czw 05 Mar, 2009 Ja czytałem odwrotną informacja z racji mniejszego popytu na zakup mieszkań i zmniejszonego potencjału zakupu aktualnie spora grupa chcąc nie chcąc musi zdecydować się na wynajem przez co poszły ceny w górę . Fakt faktem jakoś pilnie nie śledzę cen mieszkań w wawie Więc nie będę się kłócił najlepiej było by porównać statystyki na przestrzeni roku .Jakarti - Czw 05 Mar, 2009 sam szukam mieszkania do wynajecia i wcale nie trzeba wydawac 2000 jesli sie nie chce "czegos zajebistego"
wystarczy spokojnie 1500 a czasem nawet mniej.. tylko stan takiego mieszkania nie zawsze jest satysfakcjonujący..