carlose - Pią 06 Mar, 2009 Temat postu: mój nowy środek komunikacjiMusze kupić nowy rower, szukam czegoś bardzo miejskiego i odlschoolowego czyli coś w rodzaju rowerów holenderskich, macie jakieś namiary gdzie mogę kupić coś fajnego i wmiarę taniego ?
zastanawiałem się nad takim rodzajem
saxorulez - Pią 06 Mar, 2009 chyba TheMc coś namotał sobie takiego w domu
tzn taki rowerAnonymous - Pią 06 Mar, 2009 Jutro pokaże zdjęcie roweru , który przywiozłem ze Szwecji mysle ze kształt nie jest zły tylko kolor jest nieciekawy :;/Rudello - Pią 06 Mar, 2009 Dobry wybór.
Jezdzi sie bardzo wygonie - pozycja za kierownica
Szybko i lekko - duze waskie kola
namiar.... hmmm....allegro? tam kupiłem swój martin.h - Pią 06 Mar, 2009 Jeśli jeździsz dużo po mieście to według mnie idealny wybór.The Mc - Sob 07 Mar, 2009 Fajnie Carlose!
Ja przez allegro znalazlem typa co sprzedaje holendry. Musialbym go jakos odszukac.
Mial bardzo duzy wyborThe Mc - Sob 07 Mar, 2009 Moj ideal to rower firmy Paul Frank carlose - Sob 07 Mar, 2009 kozak, słuchajcie potrzebuje rower
uno po mieście
duo do pracy a że jestem pracownikiem w garniaku to potrzebuje coś w czym będę mógł do pracy jechać w garniaku Bad-i - Sob 07 Mar, 2009 Ostatnim razem jak bylem u mojego roomata w Sztokholmie i przyjechal po mnie w garniaku na rowerze to mial takie specjalne zapinki na spodnie (ja kur... spadlem z krzesla)Anonymous - Sob 07 Mar, 2009 Bad-i - Sob 07 Mar, 2009 o Panie Jimi, czy ten srodkowy to cos ale Porsche GT ??carlose - Sob 07 Mar, 2009 ta ten pierwszy to koszty pare tyś to nie dla mnie ale są boskie saxorulez - Sob 07 Mar, 2009 te co JMK wkleił zupełnie mi nie leżą
ładny jest ten black bike od Dymkacarlose - Sob 07 Mar, 2009 oczywiście ja również szukam coś w stylu dymkowego, ale ten jmk są również fajne niestety nie dla mnie ze względu użytkowego i pewnie kosztowego Michał - Sob 07 Mar, 2009 jimmi mistrz !!!