HH.ORG na Torze - Rover 216 GTI vs Saxo VTS 1,6 16v 

Dariano - Nie 23 Kwi, 2006 Temat postu: Rover 216 GTI vs Saxo VTS 1,6 16v Tak wiec doszła dzis do skutku ustawka z roverem 216 gti  . Stanelismy na kresce i ruszylismy  przebieg:

1 saxo przed roverem 1,5 długosci

2 saxo przed roverem  3 długosci 

3 saxo przed roverem jakies 4-5 dług

kawalek 4  na oko cwiartka zakonczona 5-6 długosci dla saxo 

ogólnie bylo milo pozniej pogadalismy zaprosilem kolege na nasze forum jak mozna sie domyslic   humor na wieczor mi dopisywał  
												 Anonymous - Nie 23 Kwi, 2006
  I znowu się znęcałeś nad słabszym     

http://www.zeperfs.com/duel673-137.htm

Mam nadzieję że po tym wyścigu kolega z Rovera wie że nie wszystko co ma podobną moc -  tak samo jeżdzi :562:
												 Dariano - Nie 23 Kwi, 2006
  Kierownik nie ukrywał ze saxo mu sie po tym zabiegu mocno spodobało:)
												 Niemy - Nie 23 Kwi, 2006
  gratuluje killa,  ale to bylo wygrane juz przed wyscigiem, ta sama moc i ciezsze auto nie mialo szans, chyba zeby kierownik zawiodl, ale takich bledow to sie nie robi  
												 saxorulez - Nie 23 Kwi, 2006
  kierowcy ROVERÓW sądzą ze jak mają silnik z Hondy to juz pozamiatane..a tu skucha. Gratuluje   

I czekamy na ROVERa na forum..  
												 Grzesiek VTS - Nie 23 Kwi, 2006
  Ważne ze został skilowany i Tyle czy tu zawsze musicie pasc zdanie o znęcaniu się na słabszymi kolo chciał się ścigać wiec Myślał ze wygra wiec KIL TO KIL I TYLE!!!   :560:
												 Anonymous - Śro 26 Kwi, 2006
  usatwiając się na linii nie chodziło mi  o wygrana za wszelka cene tylko sprawdzenie sie  i ciutke adrenalinki, dostałem to fakt i przyznaje sie , szacunek dla darka i jego VTS

| 

|  

|