qbus - Sob 14 Mar, 2009 Temat postu: [f] Love the Beast
Debiut reżyserski australijskiego aktora Erica Bany ukazujący jego wielką, trwajacą juz 25 lat miłość do samochodu-forda XB Falcon Coupe zwanego też "The Beast". Eric mający obsesję na punkcie samochodów, biorący udział w rajdach i ścigający się niemalże od dziecka, zabiera nas w podróż po jednej z najbardziej niebezpiecznych tras rajdu Targa Tasmania. W wyprawie towarzyszą mu trzej wieloletni przyjaciele, z którymi łączy go pasja i miłość do samochodów: Jay Leno, Jeremy Clarkson i Dr. Phil McGraw.
ktokolwiek widział ktokolwiek wie?saxorulez - Sob 14 Mar, 2009 O kurde.. może być ciekawe.
Michał - Sob 14 Mar, 2009 http://www.torrentdownloa...e%20The%20Beastsaxorulez - Sob 14 Mar, 2009 nie mam możliwości - nagrał być mi to na płytę ewentualnie pena?k-mart - Nie 15 Mar, 2009 mam obawy bo gra w nim clarkson, to nie moze byc dobre qbus - Nie 15 Mar, 2009 ja sie zajawilem strasznie... jutro w pracy sobie sciagne bo w domu mi sie komp sypie... historia jak o wiekszosci z nas... spelnianie motoryzacyjnych marzeń. czad.strick - Pon 16 Mar, 2009 Dajcie linka do sciagania, bo jakos znaleźć nie potrafie...
A z tego linka do Michała trza sie rejestrowac...qbus - Nie 29 Lis, 2009 i ogladal ktos? ja wczoraj w koncu odpalilem.
film to 100% dokument, o milosci czlowieka do maszyny i spelnianiu marzen. bardzo duzo materialow archiwalnych i onboardow. jesli ktos chce popatrzec na szybka jazde to odradzam. tutaj chodzi raczej o pasje i realizacje zalozonych celow. wszystko okraszone komentarzami bardziej lub mniej znanych osob. Dla nas powinna byc to pozycja obowiazkowa