To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [f] Siedem Dusz

Vlodarsky - Pon 16 Mar, 2009
Temat postu: [f] Siedem Dusz
"Siedem dusz" to nowy wspólny projekt Gabriele Muccino i Willa Smitha, którzy współpracowali ze sobą przy okazji "W pogoni za szczęściem". Smith gra mężczyznę targanego poczuciem winy, który zamierza poświęcić wszystko, by pomóc siedmiu potrzebującym osobom. Niespodziewane uczucie skomplikuje jego plany.

a ode mnie - wydaje mi się, że opisy pisane w kinie są przez kogoś kto nie oglądał filmu :)

Film dobry 8/10 - nawet dwa dresy które siedziały przede mną w smutnych momentach przecierały oczy :lol2: i dwa szlaufy polewej które ciągle szeleściły i bekały też ucichły jak zaczęło się robić poważnie. LUDZIE NIE POTRAFIĄ SIĘ ZACHOWAĆ WOGÓLE...

Will gra świetnie wg mnie... film nie nudzi, Smith mocno pokazuje uczucia - w sensie, że dobrze gra... polecam.

Anonymous - Pon 16 Mar, 2009

Vlodarsky napisał/a:
Will gra świetnie wg mnie... film nie nudzi, Smith mocno pokazuje uczucia - w sensie, że dobrze gra...
:*

Fajny film, bez fajerwerków, ale mozna polecic
Vlodarsky - Pon 16 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:

tak wiem :) ambitnie to opisałem... :rotfl:

wg mnie MISTRZ .... dość długo odwlekałem by go obejrzec i chyba załuje troche :crazy:

Zdecydowanie polecam ....

Will jest dla mnie rewelacyjnym aktorem ....

The Mc - Pon 16 Mar, 2009

Ja prawie widzialem ten film, w Kinia Atlantic stalem w kolejce po
bilet a pani w okienku mi powiedziala ze projektor sie popsul..

Vlodarsky napisał/a:
"Siedem dusz" to nowy wspólny projekt Gabriele Muccino i Willa Smitha, którzy współpracowali ze sobą przy okazji "W pogoni za szczęściem".

Grą w "W pogoni za szczęściem" i "Siedem dusz" Smith potwierdza, że jest świetnym aktorem, a przyznam, że już go w pewnym momencie "spisałem na straty".

nox - Wto 17 Mar, 2009

The Mc napisał/a:
Ja prawie widzialem ten film

Prawie nie robi różnicy ..

Opowiadaj jak ci się podobał ?? :D

Misiek_lbn - Sob 21 Mar, 2009

również byłem na tym filmie(tylko dlatego że tu wyczytałem że naprawdę warto)kilka dni temu z drugą połówką i potwierdzam, naprawde super.
Na początku nie zrozumiałem ocb z "nie dotykać meduzy", ale jak wylał wiadro do wanny było wiadome ocb :)
naprawde film na plus, no i ciężko powstrzymać się od uronienia chociażby jednej łzy :)

jak dla mnie 9/10 :)

Vlodarsky - Nie 22 Mar, 2009

czyli pominąłeś moment kiedy mówił o tym jak ta meduza jest niebezpieczna :)
Misiek_lbn - Nie 22 Mar, 2009

nie, nie pominąłem, tylko nie wiedziałem że on chce się zabić wpuszczając tą meduzę to wanny

a zanim wszedł tam, to obok leżała karteczka na której własnie pisało żeby nie dotykać :)

anjas - Nie 22 Mar, 2009

Misiek_lbn napisał/a:
na której własnie pisało żeby nie dotykać

"Piszę poprawnie po polsku".

;)

(taka mała złośliwość, sorry sharx, nie wytrzymałem :D )

Misiek_lbn - Nie 22 Mar, 2009

u nas na kresach używamy takowych zwrotów i nie jest to uważane za błąd :D ;)
anjas - Nie 22 Mar, 2009

aaa, to sorry ;)
Anonymous - Nie 22 Mar, 2009

nie mow kresach bo to o czym innym jest.