HydePark - Zonk dnia
Loko - Nie 23 Kwi, 2006 Temat postu: Zonk dnia Wczoraj w godzinach wieczornych zbierali¶my się ze znajomymi na grilla. Stało kilka autek i sporo osób na parkingu osiedlowym.W pewnym momencia przejechała koło nas tempem patrolowym szara terenówka- Kia Sorento. Pomy¶leli¶my, ze go¶ć pewnie szuka miejsca na parkingu i tyle, ale Kia objechała osiedle dookoła i staneła jakie¶ jakie¶ 5 metrów od nas. To już zaczęło wydawać się dziwne. Po chwili widzimy z oddali ze wjeżdża na osiedle kangur straży miejskiej, no to ci którzy pootwierali sobie już piwka, chowaj± je pod samochody , bo 100 w plecy to nieciekawa propozycja na otwarcie imprezy , a Kia dalej stoi za nami. straż meijska podjechała i staneła tak samo jak Kia tyle że przed nami. No i nic dziwnego by w tym nie było bo zawsze sie znajdzie jaki¶ życzliwy który zadzwoni po straż, gdyby nie to że na koniec okazało sie że t± Ki± przyjechali też panowie ze straży miejskiej :546: Na szczę¶cie obeszło sie bez mandatów, ale i tak niezłe zdziwienie że straż miejska jezdzi terenow± Ki±, trzeba się teraz pilnować
saxorulez - Pon 24 Kwi, 2006
ale zebrali¶cie sie na osiedlu.. pod blokiem? Bo jak tak to żadne zdziwienie jak dla mnie. Gdyby mi pod domem kto¶ grillował to też bym pogonił
Loko - Pon 24 Kwi, 2006
Bez jaj grila nei robilismy pod blokiem tylko zbierali¶my się w sensie czekania na ludzi i potem pojechali¶my do kumpla na działke, i generalnie to nie chodzi o to że strażaki przyjechały bo to norma, tylko o to że cywiln± terenowa Ki± i się zaczaili
Anonymous - Czw 27 Kwi, 2006
Loko czesto ich widuje na wzgorzach i na stokach o czesto tam jestem.czasami zdarza mi sie ich podkur.... i wyprzedzam ich na osiedlowych 40-tkach :562: przewaznie jezdzi 4 panow.a auto jest ciemne a ta kia to sportage a nie sorento :564:
Anonymous - Czw 27 Kwi, 2006
nie wiem co sie dziwisz... my jak stoimy w kilka aut to zawsze przyjedzie jakis radiowoz i stoi w oddali, albo starcza ze ktos z kims sie zlapie na kresce to tez juz radiowoz stoi... A stoimy raczej na uboczu osiedla, wiec nie wiem co tacy nadgorliwi. Juz zdarzalo sie trzepanie, ale to jeszcze nie w tym sezonie
Loko - Czw 27 Kwi, 2006
zowa napisał/a: | Loko czesto ich widuje na wzgorzach i na stokach o czesto tam jestem.czasami zdarza mi sie ich podkur.... i wyprzedzam ich na osiedlowych 40-tkach :562: przewaznie jezdzi 4 panow.a auto jest ciemne a ta kia to sportage a nie sorento :564: |
Kiedy¶ dzieci bały się czarnych wołg a teraz będ± się bały ciemnych Kii :D
Trzeba uwarzać na tych buraków bo nie wiadomo na co się czaj±.
Vlodarsky - Czw 27 Kwi, 2006
dobra... u mnie gamonie staneli praktycznie w polu i postawili aparat.... przejzedza tam jeden samochod na godzine... (dostalem mandat)
Loko - Czw 27 Kwi, 2006
To¶ dowalił, to jest tak zwany niefart
Vlodarsky - Czw 27 Kwi, 2006
(samochodem klienta) ale 涶¶¶¶¶ :562:
Jakarti - Wto 02 Maj, 2006
jedno mi przyszlo do glowy Vlodarsky - LOL :D:D:D wybacz
Vlodarsky - Wto 02 Maj, 2006
Jakarti powiedz co sobie pomy¶lałe¶ ??
dla wyja¶nienia sytuacji powiem, że jechałem51 km/h a ograniczenie było do 30 km/h
po 10 minutach do nich podjechałem i uregulowałem wszystko na miejscu ponieważ w mojej firmie nie mam miejsca na lipe i inne niedoci±gnięcia nawet powiem Ci więcej SAM ZAPŁACIŁEM MANDAT pierwszy raz w życiu zapłaciłem !!!
No i co teraz powiesz
Jakarti - Wto 02 Maj, 2006
no smiech od razu rozjasnil moje lico gdy przeczytalem , ze na drodze gdzie auto pojawia sie raz na rok , niebiescy sie zalogowali i jeszcze wylapali starego wilka Vlodarskiego
ale tak na marginesie mogliby darowac.. 21 km .. i to jeszcze nie z 90 tylko ze 30.. jakbys grzal 50 za duzo to rozumiem ale widac statystyki musza poprawiac
Vlodarsky - Wto 02 Maj, 2006
dopiero kupili aparat i stawiaj± gdzie popadnie
raz jak ich mijałem Mitsu 3000 GT z urwanym wydechem to im się mało nie przewrócił
|
|
|