HH.ORG na Torze - powrót z Imoli
Bad-i - Pon 16 Mar, 2009 Temat postu: powrót z Imoli musze przyznac ze Clio Rudego ladnie jedzie, z zatrzymanego tak do 16x-17x dostałem jakies 2 moze 3 dlugosci.
Do tego jeszcze walczylismy z Marcela Łagonem i musze przyznac ze jest to bardzo cichociemne auto do streeta
Majk wrzuc film (tylko zakryj numery)
Anonymous - Pon 16 Mar, 2009
Clio jest killerem
Mondeo jak na swoje gabaryty i wagę mistrz
HVTIA z 4 osobnikami na pokładzie nie miało nic do powiedzenia
Szczepanek - Pon 16 Mar, 2009
Co za Mondeo?
Rudello - Wto 17 Mar, 2009
dzieki Bad-i za zabawe ...ale to byla tylko zabawa... u know
p.s najbardziej spokojny powrot z kartow do tej pory
Bad-i - Wto 17 Mar, 2009
Rudello napisał/a: | dzieki Bad-i za zabawe ...ale to byla tylko zabawa... u know
|
no ja tez klimy nie wyłączyłem
jechales ze Stf-em bo podobnie mi odjezdzasz jak On ??
hehe
nie kreciłem wysoko clio bo nie rozgrzabe było.. ale nie wazneee... fun to fun
od Stfa dostawałem (nie pamietam ile, jedna długość??)
Bad-i - Wto 17 Mar, 2009
a to bym zupelnie nie powiedzial ze od niego dostaniesz. Ku mojemu zdziwieniu, myslalem ze jak beda wieksze predkosci to pojemnosc i moc zrobia swoje a tutaj bylo tylko gorzej
saxorulez - Wto 17 Mar, 2009
Bad-i napisał/a: | a to bym zupelnie nie powiedzial ze od niego dostaniesz. Ku mojemu zdziwieniu, myslalem ze jak beda wieksze predkosci to pojemnosc i moc zrobia swoje a tutaj bylo tylko gorzej |
haha.. przypominam sobie własnie jak po zakupie chciałeś ze wszystkimi się sprawdzać, a tu zonk
Bad-i - Wto 17 Mar, 2009
nie no i bardzo dobrze, poprostu chce wiedziec na ile takie mondeo moze sobie pozwolic. Jakbym kupil EVO i bym dostal to bylbym zly a tak jakis programik i nie jest zle
Jeszcze musze sprawdzic sie z Freemanem (bo to chyba ostatnie auto do ktorego mozna sie porownywac)
Kamilbike - Wto 17 Mar, 2009
No i z forumowym paskiem 2.0 TFSI
MoRToN - Wto 17 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a: | No i z forumowym paskiem 2.0 TFSI |
ło matko kto go zazielenił ?? teraz to juz wogóle nie da nam spokoju...
r26rulez - Wto 17 Mar, 2009
Rudello napisał/a: | p.s najbardziej spokojny powrot z kartow do tej pory |
Jeśli nie powtórzyłem tego co poprzednio to na pewno dużo spokojniejszy
powtórzyłes czy ja powtórzyłem??
Jezeli chodzi o mnie to ja juz nie chce tego powatrzac.. chyba ze na torze
r26rulez - Wto 17 Mar, 2009
powtórzyłeś
Stf - Wto 17 Mar, 2009
Rudello napisał/a: | od Stfa dostawałem (nie pamietam ile, jedna długość??) |
z clio przeważnie wyglądało to tak, że na starcie Rudy uciekał i na 3 biegu dopiero robiłem przewagę - tak jak napisał - z długość pewnie... niestety golf już nie jeździ jak jeszcze kilka miesięcy temu. po zimie na pewno kilka jak nie kilkanaście kucyków uciekło więc dzisiaj pewnie clio by mnie popędziło... potrzebuje dłuższego weekendu coby przy nim usiąść, wymienić sprzęgło, posprawdzać szczelności i takie tam...
|
|
|