Szczepanek - Wto 17 Mar, 2009 Temat postu: [EXP] SzczepanekFajny wątek - zdjęcia lubię prawie od zawsze, tak więc pstrykam w wolnych chwilach.
Mam nadzieję, że coś zaraz znajdę na swoim imidższaku i podzielę się przeglądem
ostatniego roku
Później zaczęły się rig'i - oby trwały dalej - po maturze
a ostatnio też rigi w drifcie (szkoda, że po śniegu) ze 3 razy serce
mi stanęło, gdy widziałem aparat na pograniczu riga i ziemi
Jednak sporo tych zdjęć, więc nie będę zaśmiecał, bo pewnie długo to wszystko
sie ładuje. Z biegiem czasu na pewno dorzucę coś nowego, o ile ktoś zajrzy
generalnie staram się aktualizować 'moją' pseudo stronkę:
www.szczepanek.carbonmade.comMisiek_lbn - Wto 17 Mar, 2009 kurcze, foto klasa...
myślę że możesz mierzyć się z Jimkiem
ustawcie się kiedyś na wspólną sesję i pokażcie efekty Rudello - Wto 17 Mar, 2009 nieźle nieźle anjas - Wto 17 Mar, 2009 mistrzowskie foty!Szczepanek - Wto 17 Mar, 2009 Misiek_lbn, ja zawsze lubiłem klimat Jimka (mroczność), zaś każdy ma swój przekaz.
...sam zaś staram się, aby na zdjęciu każdy detal byl wyraźny i doświetlony,
to taka moja odmienność foto. Michał - Wto 17 Mar, 2009 o skurwysyn !!!!
ziom, niektóre fajne, niektóre super , ale niektóre poprostu boskie ...
jak się robi zdjęcie jak aparat jest na rigu , a samochód w czasie driftu. Rozumiem że nie wisisz na rigu jak małpka na drzewie i klikasz przycisk zdjęcieMichał - Wto 17 Mar, 2009
Cytat:
na zdjęciu każdy detal jest wyraźny i doświetlony.
wlasnie mówiłem o tym jimmkowi na imprezie ostatnio że u niego wlasnie z tym troche gorzej.anjas - Wto 17 Mar, 2009 a może jakaś sesja Clio?
(...mojego clio?)
przydałoby się parę zdjęć do artykułu na HotHatch.org Szczepanek - Wto 17 Mar, 2009 Michał, cóż, jeśli konstrukcja tego wymaga, to i zdarza się stać obok
i trzymać za smyczkę Gaydek - Wto 17 Mar, 2009 Super fotki, gratuluję .Rudello - Wto 17 Mar, 2009 e30 jest juz u mnie na tapecie Szczepanek - Wto 17 Mar, 2009 anjas, każde auto dobre - myślę, że Clio potworek też się sprawdzi
dzięki, nie liczyłem na tak pozytywny odbiór
z góry sorry za nadmiar BMW, tak to już ze mną jest.martin.h - Wto 17 Mar, 2009 Fotki super, masz talent.
PS. Nie masz może jakiś fotek francuzów np. 106 Rallye Szczepanek - Wto 17 Mar, 2009 Jedyne foty Francuzów, to Megane Sport... ...i ex. Francuz - VelSatis 3.5 V6
--------------
poprawka:
zdarzyło mi się kiedyś Twingo GT
Gaydek - Wto 17 Mar, 2009 BTW, Szczepanek, zdecydowanie za mało Cupr i Pum na białych Speedlinach .