To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] auto dla kobiety do 16000

Maciusiowy - Czw 19 Mar, 2009
Temat postu: [k] auto dla kobiety do 16000
Cześć,
Jako, że moja żona się przełamała i stwierdziła, że jednak chce mieć auto, stwierdziliśmy, że może dobrze będzie jej coś kupić na początek. W kręgu zainteresowań jest oczywiście auto małe, w miarę młode, z małym przebiegiem, może być z "jajem", najlepiej od niemieckiego dziadka, który jeździł nim na Flohmarkt, a zakupione tam rzeczy przewoził w ekologicznej torbie w bagażniku :)

w skrócie coś w ten deseń:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8018015

coprawda przednia maska leży tak sobie, a prawa przednia lampa raczej nie należy do solidnie zamocowanych, ale zasadniczo nie to jest tutaj najważniejsze :>

Z góry dzięki za wszelkie propozycje.

Mick - Czw 19 Mar, 2009

a może Honda Civic z 2000 roku 3 drzwiowa srebrna? :)
KonradMK - Czw 19 Mar, 2009

aygo to trumna, jechałem tym i od tico różni się tylko wyglądem

KonradMK napisał/a:
aygo to trumna, jechałem tym i od tico różni się tylko wyglądem

wnętrze nie zachwyca to fakt - lewarek zmiany biegów jak w Ikarusie. Rozumiem, że C1 i 107 też mogę od razu wykluczyć? :>

kubas - Czw 19 Mar, 2009

aygo na wyrazowie na r888 zrobilo lepszy czas niz nie powiem kto :P
Anonymous - Czw 19 Mar, 2009

Tia... jechaliśmy w 3-kę 107-ką. Koleś z tyłu w którymś momencie odwraca się i krzyczy "kurfa, siedze w bagażniku!!" ;)
OSKAR - Czw 19 Mar, 2009

saxo ;d
???

mi - Czw 19 Mar, 2009

panda? Granatowa panda? Granatowa panda 1.2? Granatowa panda 1.2 z klimą i na alu 14"?

OSKAR napisał/a:
saxo
???

kurde, jakbym wiedział, że będzie chciała jeździć, to bym mojego nie sprzedawał ;D

mi napisał/a:
panda? Granatowa panda? Granatowa panda 1.2? Granatowa panda 1.2 z klimą i na alu 14"?

ale koniecznie 4x4 :)

Michał - Czw 19 Mar, 2009

Maciusiowy. Z własnego doświadczenie , za ta kase lepiej kupić coś sprawdzonego, starszego. Tak jak napisał Mick, civic 6 gen za 16 tysia to juz masz naprawde super sztuke ( oczywiscie nie vti, ale po co żone vti )
W kręgu twoich zainteresowań powinny sie znaleźć
civic 6 gen
corolla e11 - polecam w szczególności ale przed liftem
pug 206
Może mazda 323f ?
nie kupuj nowego szajsu. Aygo może i fajne, ale środek rozczarowuje strasznie ... W c1 5 drzwiowym tylna klapa sie nie otwiera, tylko szyba. Tak samo z tylnymi szybami. Nie otwierają sie tylko uchylają , a to juz paranoja ... w piecio drzwiowym samochodzie ...

Gaydek - Czw 19 Mar, 2009

Dla kobiety to raczej Puma! :rotfl:
PiTT - Czw 19 Mar, 2009

a może yaris?
podobno mało awaryjny
rozumiem że granica to jakieś 16k

pcs - Czw 19 Mar, 2009

ja bym poszukal c2 w jakims fajnym pakiecie z 1.4 albo hdi albo cli o 2 z ostatnich wypustow w jakiejs jafnej wersji.

puma spoko !!
a moze jakieś cabrio ? :)
mx5 poprzednią ?

pcs napisał/a:
ja bym poszukal c2 w jakims fajnym pakiecie z 1.4 albo hdi albo cli o 2 z ostatnich wypustow w jakiejs jafnej wersji.

Cytat:

też fajny pomysł !!!