Anonymous - Sob 21 Mar, 2009 Temat postu: [S] Kubły Sparco Sprint 2 szt.Sprzedam dwa kubły sparco sprint.Mocowanie dolne.Zostały one obszyte na nowo przez poprzedniego właściciela - trochę amatorsko ,ale i tak lepiej wyglądają, jakby miały być podziurawione.Cena 400 zł za dwa .Kontakt na priv - mogę zrobić więcej zdjęc jakby ktoś chciał.
Tomcat - Sob 21 Mar, 2009 a chcesz koniecznie sprzedać obydwa razem ?Anonymous - Sob 21 Mar, 2009 Nie ma problemu - mogę osobno.Anonymous - Sob 21 Mar, 2009 A jaki to rozmiar? Ile wazy jeden?
Jestem zainteresowany 1 szt - poprosze o wiecej zdjec. Ktos ze znajomych odebral by mi w katowicach - albo moze latasz jakos przez gierkowce obok piotrkowa a moze wroclaw? Anonymous - Sob 21 Mar, 2009
(A)rturo napisał/a:
A jaki to rozmiar? Ile wazy jeden?
Jestem zainteresowany 1 szt - poprosze o wiecej zdjec. Ktos ze znajomych odebral by mi w katowicach - albo moze latasz jakos przez gierkowce obok piotrkowa a moze wroclaw?
Dosyć duży jest - Strick się w niego mieści Waży ok 8 kg. Jeżdże po Polsce ,ale na dzień dzisiejszy, nie wiem czy będe w najbliższym czasie w okolicach Piotrkowa czy Wrocka , w poniedziałek się dowiem.Anonymous - Sob 21 Mar, 2009 To poprosze o zdjecia na PW - wstepnie rezerwuje 1 sztukeAnonymous - Sob 21 Mar, 2009 piotrek ja chetnie wezme drugi do GTE Anonymous - Nie 22 Mar, 2009 Nie ma problemu.Kto pierwszy ten lepszy.Jest dosyć spore zainteresowanie,a dałem jeszcze ogłoszenie na club106.Anonymous - Nie 22 Mar, 2009 ajc on ma dolne mocowanie?
mow ile 4me i sie ewentualnie dogadujemy bo barto nie ma taboreta na kajta Anonymous - Nie 22 Mar, 2009 No mają dolne,ale dzięki temu u mnie był prawie na podłodze.
Cena jest niestety taka sama dla wszystkich - 200zł/szt.Bart - Nie 22 Mar, 2009
p106rallye napisał/a:
Cena jest niestety taka sama dla wszystkich - 200zł/szt.
a to handlarzyna przeklęta Tomcat - Nie 22 Mar, 2009 To ja bym wziął prawy razem z mocowaniami, bo akurat dla pilota potrzebuje Anonymous - Nie 22 Mar, 2009 Mocowania nie ma już niestety.Sprzedaje same fotele.Tomcat - Nie 22 Mar, 2009
p106rallye napisał/a:
Mocowania nie ma już niestety.Sprzedaje same fotele.
JAK MOGŁEŚ MI TO ZROBIĆ ??!!??!!Anonymous - Pon 23 Mar, 2009 Fotele sprzedane - można zamknąć