Jakarti - Pon 24 Kwi, 2006 Temat postu: robic ta fele na bialo?!?!?!?!?!?!?!tylko z jedna jest cos nie tak ale nie o tym mowa (w ogole jak ktos wie co to z ta felga to niech mi powie )
robic czy nie robic na bialo? ja tam mam pewne mysli ale chcialbym wiedziec co wy sadzicie na ten temat
k-mart - Pon 24 Kwi, 2006 Ja bym tak nie robil, bialy nie koniecznie pasuje do zoltego. Radze Ci zrobic tak jak ma Lukasz w saxofonie, czyli na grafitowo. Grafitowy pasuje super do zoltego, tak jak n.p. w 850 t5-r:
Niemy - Pon 24 Kwi, 2006 troszke za duze zdjecie i nie ogarniam go na swoim ekranie
generalnie to tez antracyt bardziej mi sie podoba Jakarti - Pon 24 Kwi, 2006 nie znacie sie mam w PIMP zrobione przez Vlodarskiego na 4 stronie na VT na bialych felgach...
zawsze tak chcialem miec Michal gdzie jestes - Ty zawsze mnie popierales? Niemy - Pon 24 Kwi, 2006 no to fakt, w pimpie to ladnie wyglada, ale to nie sa te fele saxorulez - Pon 24 Kwi, 2006 rób antracyt/grafit olej biały kolor.. naprewno nie zostawiaj ich w tym kolorze co są bo chba z nich lakier schodziJakarti - Pon 24 Kwi, 2006 Michal to napewno ale kto jeszcze robil na Luckiej?? fele?? bo musze sie na kogos powolac zeby mi pedzlem nie machneli Michał - Pon 24 Kwi, 2006 Jestem jestem
Słuchajj , K' powiedział i ma racje, wal na antracyt, ale nie taki jak ma Łuk . Będzie lepiej wyglądało.
Wez pod uwage tylko jedną sprawe - czarna fela jest optycznie mniejsza, biała , wieksza. Pozatym jak sie uprzesz na białe to nie zrób tak jak ja. Mam śnieżno białe swiecące sie i biją przez to strasznie po oczach.Jakarti - Pon 24 Kwi, 2006 no wlasnie pomyslalem zeby je przymatowic troche.. - kurcze no.. zawsze chcialem takie wiec najwyzej w przyszlym roku przerobimy na bialo a w lubline przyloze np kola Lukasza i zobaczymy :D
[ Dodano: Pon 24 Kwi, 2006 ]
poprosze o adres na lucka a najlepiej telefon
gdzies to jest na forum ale szukam juz z pol godziny i nic Loko - Pon 24 Kwi, 2006 Biała seryjna felga jakoś do mnie nie przemawia, najlepiej jak to jest szprycha, albo coś w rajdowym stylu Także nie szalej tylko odkładaj kase na ozety Jakarti - Śro 26 Kwi, 2006 chlopaki ja powaznie prosze i kontakt na ta łucka - czemu nikt mi nie chce odpisac? Michał - Śro 26 Kwi, 2006 ble poczekaj, jak wroce do domu to ci znajdeJakarti - Czw 27 Kwi, 2006 znalazles Michal? Michał - Czw 27 Kwi, 2006 tak ale nie wysłałem
poczkaj:DJakarti - Czw 27 Kwi, 2006 przez to czekanie moze sie skonczyc tak, ze pojade na zimowkach do lublina - thx