Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Felgi alu Speedline SL1001
martin.h - Sob 28 Mar, 2009 Temat postu: [S] Felgi alu Speedline SL1001 Sprzedam felgi z Peugeota 106, były montowane seryjnie w 106 S16. Felgi noszą ślady użytkowania, ale są proste. Cena jaka mnie satysfakcjonuje to 450 zł.

Tomcat - Sob 28 Mar, 2009
sorry, że troche nie w temacie... ale może chcesz sprzedać czarną pucharówke z zapasu ?
martin.h - Sob 28 Mar, 2009
??? Nie mam zapasu. Obecnie jedyne felgi jakie posiadam to 4 białe pucharówki, które muszą objechać cały sezon, bo nie ma kasy na inne felgi
Tomcat - Sob 28 Mar, 2009
Spoko luz... Ja mam właśnie jedną czarną pucharówke na zapasie i z braku kasy dokupiłbym drugą do kompletu na zawody... Jakby ktoś miał to biorę
Wziąłbym te które sprzedajesz... Tylko, że według mnie są tragicznie brzydkie, więc lepiej jeździć na pucharówach
Tomcat napisał/a: | Spoko luz... Ja mam właśnie jedną czarną pucharówke na zapasie i z braku kasy dokupiłbym drugą do kompletu na zawody... Jakby ktoś miał to biorę |
Sprawdz na club106.pl, alesi ma jakieś nowe felgi do sprzedania.
fydi - Sob 28 Mar, 2009
albo zapytaj Grzeska
Anonymous - Sob 28 Mar, 2009
Marcin wstaw je na allegro.Kumpel ostatnio sprzedał je z łysymi oponami za 900 zł .
p106rallye napisał/a: | Marcin wstaw je na allegro.Kumpel ostatnio sprzedał je z łysymi oponami za 900 zł . |
Dzięki. Mam taki zamiar, jutro wystawie.
|
|
|