CHRZANEK - Czw 02 Kwi, 2009 Temat postu: [S] Peugeot 106 Rallye 16VDo sprzedania jeden z najbardziej goracych hothatchy:
Pug 106 Rallye 16V
Produkt z 1997roku
Stan jak na ten wiek bardzo dobry
Wyposazenie: szyberdach, szybki w prądzie, wspomaganie (rzadkość w rallye)
Regularnie serwisowany u Włodarskiego (znawcy wiedza o co chodzi)
Moc 131KM pomimo ograniczonych modyfikacji (wykres z hamowni)
Samochód bardzo szybki (0-100<8s ; Vmax>200kmh)
Cena 9900pln
Tel kontaktowy 509-33-55-33
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]OSKAR - Czw 02 Kwi, 2009 ALE ZAJE.BISTE FELGI Bad-i - Czw 02 Kwi, 2009 az lza sie w oku kreci
moje komentarze jezeli tylko moge:
- slaba jakosc zdjec (nie pokazuja jego uroku)
- wykrec ten dolot na 2-3 dni pP - Czw 02 Kwi, 2009 a ja dzisiaj widziałem puga.. taki smutny stoi Vlodarsky - Czw 02 Kwi, 2009 od siebie dodam, że jak ostatnio go oglądałem to mechanicznie nie ma się do niego po co dotykać... jest wszystko ok.anjas - Czw 02 Kwi, 2009 kurde, aż szkoda, serio.
Radek, zrób dobre foty. Marketing jest ważny
Załóż fajne fele do zdjęć i najwyżej napisz, że na lepszych felach kosztuje więcej a za 9999zł na tych co jest obecnie.CHRZANEK - Czw 02 Kwi, 2009 Szkoda, szkoda, ale życie życiem
Foty som jakie som ale miały odzwierciedlać stan autentyczny.
Ja nie lubie jak ktoś zamieszcza ogłoszenie ale pisze że tego nie ma, to bedzie inne a wogóle to jest zamochód teścia i stoi 200km dalej
Wsadził bym inne fele to musiał bym zaproponowac wyższą cenę - a uważam że cena poniżej 10K za taki samochód w tym wieku jest jeszcze akceptowalna.
Oczywiście na następną aukcję allegrową mogę wrzucić lepsze zdjęcia - nie wykluczam takiej opcji.106 - Czw 02 Kwi, 2009 zdjecia sa jakie sa... widac po nich ze chrzenek nie bardzo sie chce z lwem
rozstac.. i jest to zrozumiale...
"trudno nie bylo chetnych bede musial sie z nim meczyc"
pomyslal chrzanek przejezdzajac bokiem pod wiaduktem na ul. karowejTomcat - Czw 02 Kwi, 2009
106 napisał/a:
"trudno nie bylo chetnych bede musial sie z nim meczyc"
pomyslal chrzanek przejezdzajac bokiem pod wiaduktem na ul. karowej