Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Blackberry 8310 Curve i iPhone
Anonymous - Czw 02 Kwi, 2009 Temat postu: Blackberry 8310 Curve i iPhone Sprzedam tak jak w opisie
Blackberry 8310 Curve w stanie idealnym z pudelkiem i wszystkimi gadżetami które sa w środku,
http://www.allegro.pl/ite...rve_okazja.html
kupiony w dniu premiery iPhone 4 GB z pudełkiem i wszystkimi gadżetami które były w środku prócz ładowarki sieciowej (gdzies ja zgubilem i teraz ładuje tylko z komputera lub w samochodzie), telefon działa bez problemu, wgrany najnowszy soft, widac slady użytkowania,
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=602321284
KonradMK - Czw 02 Kwi, 2009
Majk, telefon ze słowem 'kurw' to coś dla ciebie, jeszcze tylko skórę kup i masz "kąplet"
nox - Czw 02 Kwi, 2009
Jaka cena Curve ??
szymlorek - Czw 02 Kwi, 2009
Konkurencje mnie tu robi na rynku telefonii no !
A tak na powaznie to ślij mi fotki IPhona i cene jaką za niego chcesz bo jestem chętny i bezpośredni !
Jakarti - Czw 02 Kwi, 2009
nie znam ceny..
nox - Czw 02 Kwi, 2009
Jak tak to przepraszam....
KonradMK - Czw 02 Kwi, 2009
nox napisał/a: | Jaka tak to przepraszam....
|
szymlorek - Czw 02 Kwi, 2009
Śmiesznie wam ?! Śmiesznie?
A zamknąć wam forum?
Spamerzy
Anonymous - Pią 03 Kwi, 2009
dodalem linki
nox - Pią 03 Kwi, 2009
Barii bez licytacji jaka kwota interesuje cie za telefon ?
Anonymous - Pią 03 Kwi, 2009
widzialem ze ceny na allegro wahaja się od 495 - 1699 zl, pisala do mnie jakas kobieta ze chce go za 600 powiedzialem zeby poczekała do poniedzialku, chcialbym zobaczyc jakie bedzie zainteresowanie, bo nie mam pojecia za ile moze sie sprzedac, nie zalezy mi na czasie bo i tak leza na polce, zaproponuj cos.
Kamilbike - Pią 03 Kwi, 2009
oddam brata ?
M - Pią 03 Kwi, 2009
CZy ewentualnie zamienisz sie na branzoletke Stacha?
szymlorek - Pią 03 Kwi, 2009
Jak bedziesz miał konkretne ceny to daj znać bo w licytacje nie chce mi się bawić
nox - Sob 04 Kwi, 2009
bariii napisał/a: | widzialem ze ceny na allegro wahaja się od 495 - 1699 zl, pisala do mnie jakas kobieta ze chce go za 600 powiedzialem zeby poczekała do poniedzialku, chcialbym zobaczyc jakie bedzie zainteresowanie, bo nie mam pojecia za ile moze sie sprzedac, nie zalezy mi na czasie bo i tak leza na polce, zaproponuj cos. |
ok jak masz kogoś za 600 to ja kończę rozmowę
|
|
|