Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Renault Megane Coupe 2.0 16v f7r
Misiek_lbn - Sob 04 Kwi, 2009 Temat postu: [s] Renault Megane Coupe 2.0 16v f7r Auto do sprzedania to Renault Megane Coupe z 1998 roku w najmocniejszej wersji silnikowej, tzn. 2.0 16v 150KM (oznaczenie silnika F7R).
Samochód został sprowadzony do polski ze Szwajcarii na początku 2008 roku.
Przebieg auta to 194 tysiące kilometrów potwierdzone książką i kilkoma innymi świstkami z badań technicznych wymaganych w Szwajcarii.
Wyposażenie jest dość bogate, tzn. ABS, alufelgi, centralny zamek, elektryczne lusterka, elektryczne szyby, immobilizer, klimatyzacja, komputer pokładowy, lakier metallic, 2x poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, radio ze zmieniarką CD w bagażniku oraz co jest nieczęsto spotykane, podgrzewana przednia szyba oraz siedzenia, więc na jakiekolwiek braki narzekać nie można.
Ok rok temu był wymieniany kompletny rozrząd, płyny oraz filtry w ASO Renaulta w Lublinie, na wszystko są faktury do wglądu.
Cena:
11.500zł do uzgodnienia
kontakt:
-0 601 282 809
-priv
dla zainteresowanych możliwość wysłania większej ilości zdjęć na maila
Bart - Sob 04 Kwi, 2009
co to za R5 w tle?
Misiek_lbn - Sob 04 Kwi, 2009
chłopczyku, wielokrotnie już pisałem na tym forum, że jest to to, co dzik lubi najbardziej...
R5 Campus, najlżejsza z r5, silnik 1.1...
robi przeciąg
106 - Sob 04 Kwi, 2009
magana na czesci bo i tak sie juz x lat sprzedaje..... silnik do 5tki... reszta na allegro.
brat bedzie zadowolony... misiek bedzie mial HOT 5tke.... saxorulez klienta na walki
Misiek_lbn - Sob 04 Kwi, 2009
tamta meganka brata to był inny model i już dawno się sprzedała, a to jest co innego, moje wozidło tymczasowe
i pierwszy raz się sprzedaje
k-mart - Sob 04 Kwi, 2009
widzialem macalem, mysle ze warte polecenia.
Marcel ja kupuje, to jest pewne. Dzis bedzie do Ciebie dzwonil.
Bart - Sob 04 Kwi, 2009
Misiek_lbn napisał/a: | chłopczyku |
dzięki, żabciu
Michał - Sob 04 Kwi, 2009
Cytat: | Marcel ja kupuje, to jest pewne. Dzis bedzie do Ciebie dzwonil. |
Bad-i - Pon 06 Kwi, 2009
Michał napisał/a: | Cytat: | Marcel ja kupuje, to jest pewne. Dzis bedzie do Ciebie dzwonil. |
|
Jak tylko Misiek doda kilka szpojlerów plus zrobi z tego cabrio to wcale sie nie zdziwie
Misiek_lbn - Pon 18 Maj, 2009
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C8728465
wiem że nie lubicie podbijania, ale wiem również że wiele osób przegląda to forum i może znajdzie się jakiś...
k-mart - Pon 18 Maj, 2009
Marcel ja kupi, ale tylko w pakiecie z skajlajnem.
Barejka - Wto 19 Maj, 2009
Misiek_lbn napisał/a: | http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8728465
wiem że nie lubicie podbijania, ale wiem również że wiele osób przegląda to forum i może znajdzie się jakiś... |
kolega sprzedawal swoja z miesiac zaczynal od ceny 12.500 skonczylo sie na 8500 ale poszla
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=629225964
Misiek_lbn - Pią 13 Lis, 2009
szczęśliwy piątek 13tego
zmieniła właściciela za prawie 11k, więc jest ok, szkoda tylko że nic z tego nie będzie dla mnie...
do zamknięcia
anjas - Pią 13 Lis, 2009
gratulacje sprzedaży.
I zamykam!
M - Pią 13 Lis, 2009
ten co kupil powie - qwa piatek trzynastego
|
|
|