ja mam mieszane odczucia co do 1h spędzonej na miedziance w tym jaskrawym pojeździe
z możliwością zamiany na inny (w dowolnej firmie), ma być związany z motoryzacją: szkolenie, jazda czymś egzotycznym, dzień na torze - coś, na co byłoby mi szkoda normalnie pieniędzy, a co może dać mi dużo frajdy z jazdy, albo poprawę umiejętności
czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? co warto kupić za taką kwotę?Michał - Wto 07 Kwi, 2009 moje marzenie to przejechać sie lambo ... ehhh ...
ja bym nic za to nie zamienił, sorry piequtk-mart - Wto 07 Kwi, 2009 ja bym wzial lambo + tor anjas - Wto 07 Kwi, 2009 mnie też się ten prezent podoba. W razie czego możesz mi go oddać pcs - Wto 07 Kwi, 2009 ja tez dostalem taki gift tylko ze porsche 911, mysle jakby to zrobic zeby po jezdzie prosiem pojezdzic jeszcze moim dziadkiem...
jeszcze nie ogarnalem i nie wiem jak to dziala.
aha, a w temacie jazdy lambo bym nie zamienial na nic ...pP - Wto 07 Kwi, 2009 chyba, że planujesz zakup lambo.. ;]martin.h - Wto 07 Kwi, 2009 Ja bym zmienił na przejazd WuRCem z Hołkiem w podolsztyńskim lesie 106 - Wto 07 Kwi, 2009 "Siedząc za kierownicą samochodu rajdowego klasy N-2 poczujesz się jak Krzysztof Hołowczyc"
N2 prawie jak WRCAnonymous - Wto 07 Kwi, 2009 Proszzz: http://www.wyjatkowypreze...ratorem-koparki
i za tą samą cenę mógłbyś mieć 2 godzinyPieQt - Wto 07 Kwi, 2009 no dobra, w sumie wydawało mi się dużo tak za 1h jazdy - no ale ... jak napisali przysługuje mi pamiątkowe zdjęcie, to chyba się karnę
wydaje mi się tylko, że to lambo ma limiter elektroniczny (jak w EVO można sobie ustawić oddając do serwisu na obrotach) bo ludzie by się rozwalali tym Anonymous - Wto 07 Kwi, 2009 dołożył byś 101 złotych i jeździć możesz całą noc http://www.odloty.tv/cd/f...oducts_id/14394
PieQt - Wto 07 Kwi, 2009 grifin - miał być motoryzacyjny prezent
chyba, że metaforą tej Pani jest dla ciebie eksploatowanie tłoka - to przepraszampcs - Wto 07 Kwi, 2009 ale jest jedna Pani, co jezdzi M3, wtedy by sie miescilo w kategorii motoyzacjanox - Wto 07 Kwi, 2009 "przejażdżka" tą panią w m3 Badi da ci kontakt .Barejka - Wto 07 Kwi, 2009
106 napisał/a:
"Siedząc za kierownicą samochodu rajdowego klasy N-2 poczujesz się jak Krzysztof Hołowczyc"