To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - saxorulez vs stf

Stf - Wto 07 Kwi, 2009
Temat postu: saxorulez vs stf
kilka jeśli nie kilkanaście startów - poza pierwszym praktycznie wszystkie z rolki.

pierwszy 0-> ~17. pierwsza setka - długość z hakiem dla saxo, powyżej 15. odrobiłem ciut ale generalnie długość dla saxo, później golf zaczął jakby więcej dmuchać - z 0,95 miejscami nawet 1,05 bara no i z rolki wydaje się już było bardzo porównywalnie. tzn. w zależności od przełożeń skrzyni każdy z nas wychylał się co kawałek końcówką swoich biegów począwszy od prędkości około 60km/h. sytuacja powtarzalna.

anjas - Wto 07 Kwi, 2009

wow... no to saxolot dobrze zapina!!!
Michał - Wto 07 Kwi, 2009

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
106 - Wto 07 Kwi, 2009

Stf od freemana clio dostawałes czy też tak porównywalnie jak z saxo było?

Czy wyścig był na C? :)

Stf - Wto 07 Kwi, 2009

saxolot konkretnie brzmi. Z Freemanem było różnie. Ale generalnie pod koniec ćwiarę robiliśmy podobnym tempem. Lataliśmy w okolicy SBM.
szymlorek - Wto 07 Kwi, 2009

Kuźwa ładnie cytryna musi latać skoro lata na równo z takim 1.8T 8-|

Re5tekpa Saxorulez :jupi:

Jakarti - Wto 07 Kwi, 2009

hehhe - teraz tylko skills na torze.. i miazdzysz F1 :)
k-mart - Wto 07 Kwi, 2009

rasta - Wto 07 Kwi, 2009

Stf, wiesz, że podpadłeś :P
Kamilbike - Wto 07 Kwi, 2009

trzeba zrobic zrzutke dla stfa na wieksze turbo ;)
k-mart - Wto 07 Kwi, 2009

golfa stf-a upalany jest kazdego dnia z tego co widzicie, moze miec dosc pomalu ;)

saxorulez - Śro 08 Kwi, 2009

Stf,

dzięki za spontan - jak dla mnie Golf niszczy system przede wszystkim dźwiękowo!
Faktycznie jest bardzo równo. Stf zmienia sprzęgło a ja opony na R888 i porównamy jeszcze raz.

Ogólnie wydawało mi się że z rolki będę szybszy ale ten Golf jest mega mega szybki!! Ja na II gim biegu miałem 5000 rpm jak startowaliśmy czyli praktycznie moc max.

Ja nadal muszę poćwiczyć starty i wjeżdzić się w autko bo nie jestem z siebie zadowolony. Czekam na skręcanie.

OSKAR - Śro 08 Kwi, 2009

heheheheh :) :) :)

Wiedzialm,ze bedzie niszczyc turboloty :)

Dzisiaj nawet z kolega z uwaga key ;d co ma A3 1.8T Q zdlubane na ponad 200KM i tak mu mowilem,ze kolega ma takie saxo podobne do mojego, tylko ze 1.6 16v.No i cos tam mu mowilem,ze przyjdzie czas ze bedzie go niszczyl i inne w turbo fury,ale ogolnie tamat sie urwal,a tu prosze jaka niespodzianka ;d ;d

Dla mnie mistrz :)

Stf jak mi jest przykro Hahahahahah

Michał - Śro 08 Kwi, 2009

ja jestem dalej w szoku ...
strasznie się ciesze że saxo tak jedzi. Ukoronowanie tylu niepowodzeń :)

Bad-i - Śro 08 Kwi, 2009

ladnie ladnie, chociaz nie ukrywam (zeby nie bylo juz to Lukaszowi wczoraj pisalem) ze myslalem ze takie 160 konne saxo ze wzgledu na wage wygra z golfem Stf-a.

Dobra Lukasz to dzisiaj nie pije i dawaj na most ;) - ja i tak musze przepalic puga