mozliwe, ze wyjade na narty a w sklepach asortyment zimowy jest raczej nieobecny i stad pytanie:
moze ma ktos sprzedac albo wynając spodnie narciarskie?? k-mart - Wto 14 Kwi, 2009 Bad-i ma 10 kompletow do opylenia, w kazdym kolorze.
Ale musialbys podciac nogawki o 50cm Jakarti - Wto 14 Kwi, 2009 nie chce spiworu tylko spodnie Greg - Wto 14 Kwi, 2009 Ja mam jakieśtam spodnie z Decathlona. Czarne są. Jakarti - Wto 14 Kwi, 2009 sprzedac / pożyczyc?
dawaj fote i rozmiar spodni na PW albo maila Kamilbike - Wto 14 Kwi, 2009 Jakarti a w 'skitimie' patrzyles ? Oni tam maja caly rok jakies pierdoly do nart i desek KonradMK - Wto 14 Kwi, 2009 tyle że w siktimie mają ceny z dupy, nie polecamlenny - Wto 14 Kwi, 2009
KonradMK napisał/a:
tyle że w siktimie mają ceny z dupy, nie polecam
w skiteamie trzeba się targować - polecam!Jakarti - Wto 14 Kwi, 2009
Kamilbike napisał/a:
'skitimie'
gdzie to?
juz wiem.
http://www.skiteam.pl/odziez-narciarska/The Mc - Wto 14 Kwi, 2009 tylko nie skiteam - te ich ceny sa choreJakarti - Wto 14 Kwi, 2009 na allegro sucho..
decathlon pusty..
jakies inne sportowe w blue city pusto..
wcale sie nie dziwie.. jest lato..Greg - Wto 14 Kwi, 2009
Jakarti napisał/a:
sprzedac / pożyczyc?
dawaj fote i rozmiar spodni na PW albo maila
Moge pożyczyć, o ile nie wrócą w białe plamki.
Nie wiem zbytnio gdzie je mam, ot czarne spodnie - luźniejsze jakby pod deske, z szelkami, bez wypasu - ot spodnie.
Mam 185cm wzrostu i chudą dupę - taki rozmiar. anjas - Wto 14 Kwi, 2009
lenny napisał/a:
w skiteamie trzeba się targować - polecam!
albo brać spodnie i spierniczać
Jakarti - Wto 14 Kwi, 2009
Cytat:
Mam 185cm wzrostu i chudą dupę - taki rozmiar.
jestem z deka nizszy wiec jak mozesz to ogarnij gdzie leza i w razie czego odezwe sie. mam nadzieje, ze jednak nie bede musial pozyczac tylko bede mogl od kogos zanabyc.Kamilbike - Wto 14 Kwi, 2009 W skyteam'ie mieli ostatnio jakas akcje z przecenami konkretnymi. Czasem mozna u nich kupic naprawde dobry sprzet za nie duzo ( niedużą) kase. Mozesz tam pojechac porozgladac sie, przeciez nie zawsze trzeba cos kupic. Tak jak napisal anjas, czasem mozna wziac pod pache i spierd... Chociaz na 17 stycznia bedzie ciezko;)