saxorulez - Nie 19 Kwi, 2009 Temat postu: Wskażniki temp wodu i olejuPotrzebuje zakupić do siebie takie wskaźniki i teraz dwa pytania - co kupić?
Auto gauge to chińszczyzna?
Podoba mi się Sandlter:
Kosztują po 39EUR w niemczech
albo klasyk VDO:
Czy to się podpina pod seryjne czujniki czy muszę coś dodatkowo dokupić?M - Nie 19 Kwi, 2009 kup sobie małe z alarmem, na torze nie bedzie czasu patrzec na wskazowki a jak zapika to zdejmiesz noge i spojrzysz i wskazniki funkcjonalne, nie musza byc piekne (a funkcjonalne sa zazwyczaj po prostu ladne)saxorulez - Nie 19 Kwi, 2009 no dobra ale jak to się podpina? już sprawdziłem że muszę kupić dodatkowo czujniki i przewody.
Rasta zrobi mi na nie remkę w miejscu radia. Kurde z alarmem czujnik kosztuje 2,5 razy więcej niż bez. Może jednak dam radę tam zerknąć.
Ktoś to instalował?M - Nie 19 Kwi, 2009 Kup takie jak Ci sie podobaja a ja Ci alarm zrobie osobny za dwa buziaki
Na pewno cisnienie oleju musisz miec ale temp wody mozesz miec seryjne imhosaxorulez - Nie 19 Kwi, 2009 potrzebuje temp wody bo VEMS ma z tym problem
temp oleju też sie przyda a ciśnienie w sumie dobra sprawa..106 - Nie 19 Kwi, 2009 idz koniecznie w oba - wody i oleju... bo skonczy sie jak u mnie hehdzik - Nie 19 Kwi, 2009 Woda powinna pasowac, mi autogauge dzialal na seryjnym czujniku.
Temperature oleju seryjnie miales w saxo?106 - Nie 19 Kwi, 2009
dzik napisał/a:
Temperature oleju seryjnie miales w saxo?
jestdzik - Nie 19 Kwi, 2009
106 napisał/a:
dzik napisał/a:
Temperature oleju seryjnie miales w saxo?
jest
Wiec sa szanse ze bedzie dzialac. Czy na bank to trzeba sprawdzic czy producent zegarow udostepnia parametry ich "firmowego" czunika.kubas - Nie 19 Kwi, 2009 w 205 gti seryjnie jest temp oleju, temp wody, cisnienie oleju Kto podskoczy ? dzik - Nie 19 Kwi, 2009
kubas napisał/a:
w 205 gti seryjnie jest temp oleju, temp wody, cisnienie oleju Kto podskoczy ?
clio 16v/williams ma to wszystko plus poziom oleju.
w r5 nie ma temperatury oleju, ale jest cisnienie i poziom M - Nie 19 Kwi, 2009 jak mali chłopcy
u mnie jest wskaźnik VTEC oraz gdy przekraczam 100koni z litra NAk-mart - Nie 19 Kwi, 2009
dzik napisał/a:
clio 16v/williams ma to wszystko plus poziom oleju.
w r5 nie ma temperatury oleju, ale jest cisnienie i poziom
kubas - Nie 19 Kwi, 2009 qarwa dzik po co sie odzywasz ! dobra 205 gti w serii ma tez chlodnice oleju !
em mistrz !! dzik - Nie 19 Kwi, 2009
eM napisał/a:
u mnie jest wskaźnik VTEC oraz gdy przekraczam 100koni z litra NA