The Mc - Sob 25 Kwi, 2009 Temat postu: Poszukje GarażuKoledzy, szukam na terenie Warszawy garazu (koniecznie zadaszony)
Musze przechowac samochod na jakis czas (min 6 miesiecy)lenny - Sob 25 Kwi, 2009 nie no jasne, a potem zacznie rozkręcać krojone fury...
szuka miejsca na dziuple poprostu..
a tak na serio, podbij do Karasia.M - Sob 25 Kwi, 2009 jaki rejon?
Jakby Ci pasowało obok mnie to tu mozna fajny garaz wyczaic za nieduze pieniazkiAnonymous - Sob 25 Kwi, 2009 Adaś call me The Mc - Sob 25 Kwi, 2009
eM napisał/a:
jaki rejon?
Jakby Ci pasowało obok mnie to tu mozna fajny garaz wyczaic za nieduze pieniazki
Rejon bez znaczenia, wazne zeby auto bylo bezpieczneanjas - Sob 25 Kwi, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Adaś call me
ja wczoraj próbowałem call you ale nie odbierasz Anonymous - Sob 25 Kwi, 2009 w tyg jak jestem w garażu trzeba dzwonić do oporu .... a najlepiej na 696 460 398 saxorulez - Sob 25 Kwi, 2009 The Mc,
do nikogo nie dzwoń
ja do Ciebie zadzwonię mam pomysł bo ja też szukam garażu na SaxoKamilbike - Sob 25 Kwi, 2009 nie ma za co
Dodam tylko ze zeby wjechac na posesje trzeba przebic sie przez brame na pilota, wiec wedlug mnie osc bezpieczne miejsce. A no i w kolo jest blok mieszkalny z piardylionem okienWalle - Sob 25 Kwi, 2009 ja mam ale tu się za dużo psów kręci, nie podziałaszTomsoN - Wto 28 Kwi, 2009 Co do Javo to cytuje z innego forum:
Jak by co, to mam jeszcze 3 stanowiska na tylach ratusza, przy placu bankowym.
garaz podziemny, pod blokiem, 2000r.
na trzymanie auta sie nadaje, na jakies trzymanie gratow czy rozbiorke juz niezbyt.
cena 300zl.M - Wto 28 Kwi, 2009 To ten co kupił silnik do TheMc? Karaś - Wto 28 Kwi, 2009 Temat postu: Re: Poszukje Garażu
The Mc napisał/a:
Koledzy, szukam na terenie Warszawy garazu (koniecznie zadaszony)
Musze przechowac samochod na jakis czas (min 6 miesiecy)
Jeśli aktualne, to zadzwoń Może będę w stanie Ci pomóc for free.saxorulez - Wto 28 Kwi, 2009 Adam jest w kraju który źle kojarzymy z Wrześniem 1939 i jest on na zachód od Odryanjas - Śro 29 Kwi, 2009
saxorulez napisał/a:
Adam jest w kraju który źle kojarzymy z Wrześniem 1939 i jest on na zachód od Odry