To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Toyo T1R warto?

Kamilbike - Wto 05 Maj, 2009
Temat postu: Toyo T1R warto?
Witam, chcialbym sie dowiedziec czegos w temacie tych opon. Mam okazje kupic 2szt w rozmiarze 215/40/16 za dobra kase, ale dowiedzialem sie od kumpla ktory na tych oponach jezdzi ze nie warto kupowac T1R. Czy uzytkownicy tych opon mogliby cos doradzic?
Bart - Wto 05 Maj, 2009

to takie tuningowo-hądziarskie opony :]

ładne i umiarkowanie skuteczne w akcji

martin.h - Wto 05 Maj, 2009

Poczytaj w temacie Tire Battle. Ja nie polecam.
Misiek_lbn - Wto 05 Maj, 2009

mogli by doradzić, żebyś kurna użył szukajki, bo o czym jak o czym, ale o t1r było tu już pisane duuuużo...

loko jeździł na nich każdym samochodem jaki jest obecnie na rynku z tego co wiem ;)

Bart - Wto 05 Maj, 2009

w sumie myślę, że do punto się nadadzo, na carg.o atmosfera jak w F&F ;D

kurde bo mnie zdenerwujesz :] Glownie chodzi o to ze cena jest 450zl za 2szt, a moje rainsporty 2 juz sa na powolnym wymarciu. Malo bieznika zostalo. Kurcze zdania sa podzielone. Jimkowi smiga sie dobrze niektorym pol na pol a innym dupiasto. Wiec sam nie wiem :/
GeKo - Wto 05 Maj, 2009

Ja tez dorzuce do pieca, jechałem na prawym sprinta Hondą taką jak eM-a tylko rajdówką i byłem w szoku jak to trzyma w stosunku do mojego pilota exalto 2. Faktem jest że większość osób tej opony nie poleca :]
Anonymous - Wto 05 Maj, 2009

ja bym kupił coś innego .... sa lepsze MODELE na rynku ;)

bart pięknie to ujał :jupi:

Marceli jak mi zalatwisz R888 205/50/16 za 500zl biore, nawet jutro sie stawie u Ciebie przed otwarciem firmy :] Wiadomo ze sa lepsze modele, ale za taki hajs ciezko bedzie wyrwac cos lepszego.
Młody Papież - Śro 06 Maj, 2009

bierz Billa B6 na grubej ladze :rotfl:

t1r śmierdza gównem ;)

saxorulez - Śro 06 Maj, 2009

ale mamy w technicznym kilka tematów o oponach żeby burdelu nie było zamykam