KonradMK - Pią 08 Maj, 2009 Rudy jest teraz cleanmaster - każda metoda typu szmatka, woda z mydłem albo szczotka od kibla to dla niego afront, faux pas i passe Rudello - Pią 08 Maj, 2009
Cytat:
ja tylko napisałem, że umyłem samochód i wytarłem szmatką silnik - o co chodzi ?
Już tłumaczę... Kuba napisał ze auto detailing i od razu bylem ciekaw co, jak, gdzie chyba zrozumiałe dlaczego. Pózniej piszesz ze umyłeś i wytarłeś szmatką.. hmmm
Jezeli tak to komentarz Michała najbardziej pasuje.
Dodam jeszcze ze nerwowy jestem ostatnio i stad moja taka impulsywna i bojowa postawa
Kondziu mylisz sie, jak będziesz chciał to pokaże ci jak
KonradMK napisał/a:
metoda typu szmatka, woda z mydłem albo szczotka od kibla
mozesz tez dobrze i bezpiecznie umyć auto KonradMK - Pią 08 Maj, 2009 Kamilbike - Pią 08 Maj, 2009 Rudy za duzo sie tesciem klujesz, od tego ta nerwowosc Anonymous - Pią 08 Maj, 2009
Kamilbike napisał/a:
Rudy za duzo sie tesciem klujesz, od tego ta nerwowosc
po prostu kuba chyba lekko "nadużył" pojęcia i stąd rudego ciekawość i dalsze wypowiedzi .... kiedyś zamontuje ukrytą kamerę i może pokaże wam jak Rude zapierdziela przy aucie to zrozumiecie pojęcie AD
nie ujmując Markowi Vlodarsky - Pią 08 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
nie ujmując Markowi
Jeśli będe kiedyś robił coś nad czym zamierzam spędzić więcej czasu niż nad jakąś tam polerką to wtedy możecie mnie mieszać do tematu - a tak nie rozumiem porównania - umyłem samochód bo uznałem, że oddam po naprawie czysty KROPKAAnonymous - Pią 08 Maj, 2009
Jakarti napisał/a:
up
zrobilismy.... heheh Vłodek zrobil wiosenny przegląd autka... (jesli o czyms zapomne to popraw mnie prosze)
- nowe klocki i tarcze
- plyn hamulcowy
- olej total 5w40
- filtr oleju i powietrza ( nie ma filtru paliwa - strange )
- swiece
- uszczelnienie kolektora
- auto detailing
zostało jeszcze stuku puku w zawieszeniu i jazda
Marek,
wrzuc fotexy - Tobie to lepiej idzie
Rudello napisał/a:
Co zostało zrobione jezeli chodzi o """auto detailing"""?
Marek chill .... a chodziło o powyższe ... kuba chyba ciut na wyrost użył sformułowania Auto Detailing i już M - Pią 08 Maj, 2009 Auto Detaling - to chyba nie jest nazwa zastrzezona i kazdy sobie moze to pisac jak mu sie podoba, tymbardziej satyrycznie - tak sobie mysle na chlopski rozumPiTT - Pią 08 Maj, 2009 hehehe
przewrażliwieni jesteście
auto detailing chyba nie jest nazwą zastrzeżoną
ps. i właśnie widzę, że eM mnie ubiegł Anonymous - Pią 08 Maj, 2009 oj widzę ze wspracie by sie przydało
dobra koniec tematu ... gadamy sobie z markiem na gg obrońcy C2ki PiTT - Pią 08 Maj, 2009 myślę, że Rudy nie ma co się obawiać konkurencji bo robota w jego wykonaniu kopie jajca
widziałem na własne oczyAnonymous - Pią 08 Maj, 2009 ale tu nie chodzi o konkurencje ja pierdziele ....
koniec tematu
Marek do zobaczenia w tyg mam nadzieje anjas - Sob 09 Maj, 2009
PiTT napisał/a:
kopie jajca
widziałem na własne oczy
he, wszyscy widzieli... w koncu zdjecie jajec bylo na forum nox - Sob 09 Maj, 2009
JIMEK napisał/a:
nikt nie wiedzial co ono oznacza.
Bez przesady aż tak źle u nas nie jest Anonymous - Sob 09 Maj, 2009