To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Internet Mobliny - ktory??

Jakarti - Pią 15 Maj, 2009
Temat postu: Internet Mobliny - ktory??
musze mamie kupic Internet. ogarnałem cenniki, wysokosc transferu, limity, modemy.. itd.. gowno wiem :)

jesli ktos uzywa Iplusa, BlueConnecta, Playa czy Orange bardzo prosze o podzielenie sie doswiadczeniami :) cos tam juz wybralem ale chcialbym wiedziec jak wygladaja Wasze doswiadczenia.

bedzie uzywany w Warszawie oraz w okolicach Otwocka.. moze jakas alternatywa??

Cartoon - Pią 15 Maj, 2009

Ja bym brał orange, często korzystam z business everywhere i muszę przyznać, że daje radę :)
Anonymous - Pią 15 Maj, 2009

wziałem Orange dla firm ..... ale jest teraz niezła promocja za 39,50 .... ale z drugiej strony zagłeb sie w temat Blue Connect bo kolega kupil u mnie i czesto mozesz korzystac na hasło w HotSpotach ;)
Misiek_lbn - Pią 15 Maj, 2009

w orange też możesz korzystać w hot spotach :)
strick - Pią 15 Maj, 2009

Czytałem rózne testy i podobno najlepiej wychodził plus.
Ale hot spot'y ma era i orange... ale czy ich tak duzo jest?
Tam gdzie bedziesz najczesciej, to postaraj sie sciagnac jakiegos znajomego z bezprzewodowym netem i sprawdz jak tam chodzi.

Gdybym kupował, to raczej plus.

TOXIC - Pią 15 Maj, 2009

ja tez postawilem na plusa. modem juz miałem wiec wystarczylo dokupic starter za 20pln i w droge :D sprawdza sie i wszedzie jest zasieg.

Co do Orange mam tylko niesmak jesli chodzi o Viste, ich aplikacja nie jest do konca zgodna i czasem komp obciazony do 100% ze nie da sie pracowac. Kumpela sie ostro zawiodla a abonament placic musi :/

M - Sob 16 Maj, 2009

orange = TP = zło
anjas - Sob 16 Maj, 2009

internet mobilny = zło
M - Sob 16 Maj, 2009

zło = zło :rotfl:
PiTT - Sob 16 Maj, 2009
Temat postu: Re: Internet Mobliny - ktory??
Jakarti napisał/a:
musze mamie kupic Internet

Twoja Stara ma telefon w Mobilking, więc tam bym zapytał
;D

Maciusiowy - Sob 16 Maj, 2009

Cartoon napisał/a:
Ja bym brał orange, często korzystam z business everywhere i muszę przyznać, że daje radę

daje rade z czym...chyba z wk.urwianiem :]

Michał - Sob 16 Maj, 2009

eM napisał/a:
zło = zło :rotfl:

eM=zło

M - Sob 16 Maj, 2009

Michał=zło-to,dziwki,plata
leon - Sob 16 Maj, 2009

kazdy laptop u mnie w firmie ma iplusa - dodatkowa opcja przy tym to za kilka zl kazdy telefon tez moze miec dostep do www w ten sam sposob wiec pracownik ma dwie mozliwosci poalczenia albo przez lapa albo telefon

osoby uzywajace zadowolone!

ja osobiscie iplusa nie mam ale za to telefonem w plusie i lacze sie w kazdym hotspocie obojetnie czy to orange czy era - jakosc polaczenia wg mnie dobra i oczywiscie brak oplat (nawet za przekierowanie polaczenia 3g w hotspocie)

Jaco707 - Sob 16 Maj, 2009

Maciusiowy napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Ja bym brał orange, często korzystam z business everywhere i muszę przyznać, że daje radę

daje rade z czym...chyba z wk.urwianiem :]

Miałem Orange i nie polecam, co chwila gubił zasięg, rozłączało go i wogóle strasznie wolno chodził. Teraz mam play i jestem zadowolony.