Bad-i - Pon 18 Maj, 2009 Temat postu: dolot racelandczy ktos w warszawie ma dolot racelanda do 106 s16 - chce zrobic testy na hamowni i potrzebuje taki na 1-2 dniCHRZANEK - Pon 18 Maj, 2009 Miałem taki do soboty...Bad-i - Pon 18 Maj, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Miałem taki do soboty...
to to ja wiem Anonymous - Pon 18 Maj, 2009 a powiedzcie mi gdzie obecnie mozna kupic ten dolot w miare dobrych pieniadzach?GeKo - Pon 18 Maj, 2009 Pewnie się niektórzy ciekawią jak idą postępy. Musiałem zatrzymać się na chwilę z powodu braku jednego ze składników, który ma dotrzeć do mnie jutro. Jeśli nie będzie problemów w piątek powinien być gotowy prototyp.Barejka - Pon 18 Maj, 2009 GeKo, jesli bedzie lepszy i tanszy od racelanda to ja chetny kubas - Pon 18 Maj, 2009
Barejka napisał/a:
lepszy i tanszy
te slowa nigdy nie ida w parze GeKo - Pon 18 Maj, 2009
kubas napisał/a:
Barejka napisał/a:
lepszy i tanszy
te slowa nigdy nie ida w parze
Dokładnie, ja mogę powiedzieć że będzie Niedrogi, co nie znaczy że Tani.Barejka - Pon 18 Maj, 2009 Z racelandrem jest problem, ale dla chcacego nic trudnego k-mart - Pon 18 Maj, 2009
Cytat:
Miałem taki do soboty...
no to ladnie, a mi sprzedac nie chciales!
A zaplacil bym 2x wartosc nowego, jako ze dodal bys autograf!Bad-i - Wto 19 Maj, 2009 to samo powiedział Jacek Ch.... Panie nie mozemy hamowac tego auta z tym dolotem od tego profesora bo nawet przypiety pasami caly czas skreca GeKo - Wto 19 Maj, 2009 to już do Jacka Ch. Ta legenda dotarła Bad-i - Pią 29 Maj, 2009 dobra Panowie troche odkopie, daje dobrą flaszke za uzyczenie dolotu racelanda na jeden pomiar w moim pugu.
A moze z drugiej strony, gdzie taki mozna kupic i po ile one teraz chodzą?CHRZANEK - Pią 29 Maj, 2009
Bad-i napisał/a:
za uzyczenie dolotu racelanda na jeden pomiar w moim pugu.
Bad-i zatem jesteś mi winien flaszke (to że nie skorzystałeś to inna sprawa) + browar za dowiezienie Bad-i - Pią 29 Maj, 2009 to w takim razie wpadnij na browarka a flaszke da ci Mr. Jacek