To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - TUNINGOWISKO 2009

Anonymous - Pon 18 Maj, 2009
Temat postu: TUNINGOWISKO 2009
Witam wszystkich :)

Chciałem podpytać czy wybieracie się na zlot do Wrocławia. Może byliście na wcześniejszych edycjach i chcielibyście polecić, albo stanowczo odradzić tej imprezki (???)

Moim ostatnim zlotem był zlot słynny ATS (ostatnia tragiczna edycja w Toruniu) i mam już wielką ochotę na przekąskę w postaci takiej imprezki ;)

Piszę, ponieważ miałbym kawałek do przejechania, a jak wiadomo jest mnóstwo innych ciekawych imprez motoryzacyjnych, które chciałbym odwiedzić :rotfl:

Jacek - Pon 18 Maj, 2009

dobry gumopał nie jest zły ;D
Cartoon - Pon 18 Maj, 2009

Sobota 06.06.2009
10:00 – Oficjalne otwarcie Zlotu,
rozpoczęcie zapisów do konkurencji
11:00 – Start eliminacji Wojny PP
12:00 – Konkurencja KJS-1
13:30 – Prezentacje
14:00 – Eliminacje PALENIE GUM
16:00 – Konkurencja KJS-2
18:30 – Ogłoszenie wyników, wręczenie nagród
Niedziela 07.06.2009
9:00 – Otwarcie II dnia Zlotu,
zapisy do konkurencji
10:30 – Konkurencja KJS-3
12:30 – Eliminacje PALENIE GUM
14:00 – Prezentacje, MEGA konkurs
15:00 – Konkurencja KJS-4
17:00 – Ogłoszenie wyników,
wręczenie pucharów i nagród
18:00 – Zakończenie Zlotu

Palenie gumy zostało oficjalnie umieszczone w programie imprezy :rotfl:

To chyba dobrze, że informują co będzie :DD

Ostatnio byłem na majówce z BMW w Toruniu to już jestem trochę przeinhalowany, dlatego zastanawiam się czy wszystko się kręci wokół tego czy można na czymś oko zawiesić :P
Vlodarsky - Pon 18 Maj, 2009

Czy konkurencja palenie gumy jest podzielona na francuzy/hondy ? czy wszyscy startują razem ?
fydi - Pon 18 Maj, 2009

Podobno ma przyjechać pudzian i palić laczki w hummerze :O

Vlodarsky napisał/a:
Czy konkurencja palenie gumy jest podzielona na francuzy/hondy ? czy wszyscy startują razem ?

Myślisz, że ktoś się wystawi takim furaczem...? Toż to koronna dyscyplina bawarek i tylnionapędówek :P

michool_vt - Pon 18 Maj, 2009

ja slyszalem, ze najwieksze uznanie sie zdobywa jak oprocz spalenia gum spali sie rowniez silnik :faja:
Jacek - Pon 18 Maj, 2009

i włosy cipy z którą sie tam zjawiasz :'(
martin.h - Pon 18 Maj, 2009

Mr Lucky 13, nie rozumiem jak można jechać pareset km po to żeby zobaczyć jak ktoś pali gumę (chyba że z tym Pudzianem to racja). A jeśli masz zamiar zobaczyć auta na próbie KJS to chyba lepiej wybrać się na jakąś imprezę, którą ma się pod nosem.

PS: Dostałem teraz info, Pudzian ma palić gumę na wyłączonym silniku.

Bart - Pon 18 Maj, 2009

Ja nie mam nic przeciwko tego typu imprezom. Co tydzień na śląsku samoistnie organizowane są gumopałowe imprezy, po których dym snuje się po okolicy godzinami.
Calibry, zagazowane golfy, ledy, szpachla, kołpaki ze spinnerami i chromowane kierownice trzymane wytatuowanymi bicami ;D
Kupa gawiedzi, wieś tańczy i śpiewa, ale ma to jakiś specyficzny, folklorystyczny urok.

Ja oczywiście z miną zafascynowanego ludem prostym inteligenta stoję z boku i się przyglądam :rotfl:

pP - Pon 18 Maj, 2009

Panowie, ja chciałem jechąc do krakowa to nikt nie chciał, teraz się kolega ogłasza, że chce.. i jedziecie po nim.. o_O
a ja tam jestem chętny! :ble:

Cartoon - Pon 18 Maj, 2009

Chcesz obejrzeć KJS- jedziesz na KJS,
chcesz zobaczyć beemkę palącą laka- jedziesz na pewien terminal przeładunkowy przy lotnisku :rotfl:

Nie widzę sensu jechania na taką imprezę :D

pP - lepiej na tor byś sobie pojechał, albo na hamownię :D