Michał - Czw 21 Maj, 2009 Temat postu: Pagani Zonda RPanowie,
Proszę o wszelkie info jakie macie na temat tego samochodu. Doświadczenia, wiadomość, osobiste przygody, opowiadania, co sie psuje a co nie. Wszystko.
Jestem poważnie zainteresowany tym samochodem. Dziękuje za pomoc.206 Gti - Czw 21 Maj, 2009 Jezdziłem, jest ZAJEBISTY !!! POLECAM !!! Vlodarsky - Czw 21 Maj, 2009 musisz uważać na tylną belkę... jak się sypnęły łożyska to mogiła panie...nox - Czw 21 Maj, 2009 Dużo Pali warto interesować się egzemplarzami z instalajca LPG sporo oszczędzasz !!OSKAR - Czw 21 Maj, 2009 hahahahahahahahahahahahhahah pP - Czw 21 Maj, 2009 Polecam zamiast modelu R model F..
Ma on kilka zaleta:
-cabrio!!!!!!!!
-lżejszy,
-głośniejszy,
-niższy,
Wady też są:
-zamiast carbonu jest flok
-ma plastikowy kolektor (nie można założyć LPG)
-licznik km/h przekłamuje (przy 280 faktycznie jest 277 )
Tak brzmi jak mu założysz stożek k&N:
Tutaj porównanie zodny f z pandą!! (serio):
Polecam!nox - Czw 21 Maj, 2009
pP napisał/a:
-ma plastikowy kolektor (nie można założyć LPG)
Hola hola to ni problem równiez polecam ten model a co do LPG na allegro kupić metalowy kolektor specjalnie pod LPG !Walle - Czw 21 Maj, 2009 expert autoświata odpisał, że przy dobrej sekwencji powinien hulać bez problemówAnonymous - Czw 21 Maj, 2009 To nie skręca !!! martin.h - Czw 21 Maj, 2009 Temat postu: Re: Pagani Zonda R
Michał napisał/a:
Panowie,
Proszę o wszelkie info jakie macie na temat tego samochodu. Doświadczenia, wiadomość, osobiste przygody, opowiadania, co sie psuje a co nie. Wszystko.
Jestem poważnie zainteresowany tym samochodem. Dziękuje za pomoc.
Nie rozumiem jak się można przesiadać do słabszego auta, przecież Cosworth jest szybszy.
PS: O mało bym sobie nasmarkał do herbaty Bart - Czw 21 Maj, 2009 Temat postu: Re: Pagani Zonda R
martin.h napisał/a:
PS: O mało bym sobie nasmarkał do herbaty
jestem konserwatystą, wolę z cukrem i cytryną Anonymous - Czw 21 Maj, 2009 szukaj okazji, być może uda ci się wymienić za Twojego Kosłorta i jeszcze Ci dopłacą do auta.
Popuściłem ze śmiechu . Wasze teksty gniotą system KonradMK - Czw 21 Maj, 2009 Michał, zapytałem mojego kolegę Wojewódzkiego ale on nie jeździł jeszcze Zondą więc zadzwoniłem do Zenona Martyniuka ale on ma bejce. Podobno Doda coś wie o Zondzie ale jeszcze jej nie ruchałem Bart - Czw 21 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
Podobno Doda coś wie o Zondzie ale jeszcze jej nie ruchałem
Zondy nie ruchałeś?KonradMK - Czw 21 Maj, 2009
bart napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Podobno Doda coś wie o Zondzie ale jeszcze jej nie ruchałem
Zondy nie ruchałeś?
Raz preludą spod świateł mi się udało ale nie miała trakcji do 350km/h więc się nie liczy