k-mart - Wto 26 Maj, 2009 Temat postu: narzedzie do sukcesuBiturbo - V6 325KM / 400Nm
4x4
Wiemy juz ze Insignia T klepie evo. Apeluje wiec o Wasz rozsadek, pomyslcie co OPC robi z kazda rajdowka 4x4 na luznym.
Juz calkiem niebawem to auto bedzie dominowalo generalki rajdow, jest jeszcze lepsze od S3.
Michał - Wto 26 Maj, 2009 ZMIEŃ TEGO AWATARA !! Anonymous - Wto 26 Maj, 2009 Bartek trzymam kciuki, że ogarniesz. Czy to w NA czy w turbo czy w kompresorze. Dasz radę ! Nie słuchaj ich GeKo - Wto 26 Maj, 2009 Z przodu Mazda, z tyłu BMW.k-mart - Wto 26 Maj, 2009
Cytat:
Z przodu Mazda, z tyłu BMW.
inaczej bym to ujal:
z przodu atakujacy Orzel,
z tylu pilnujaca sowaBart - Wto 26 Maj, 2009 Mówta co chceta, jeśli idzie o stylistykę insignia jest naprawdę okay, szczególnie w porównianiu z oplami z ostatnich lat.Cartoon - Wto 26 Maj, 2009
W kombi też robi wrażenie...anjas - Wto 26 Maj, 2009 mnie się nie podoba... i chujBad-i - Wto 26 Maj, 2009
AndreXSi napisał/a:
Bartek trzymam kciuki, że ogarniesz.
?? Bart - Wto 26 Maj, 2009 to chyba było do mnie GeKo - Wto 26 Maj, 2009 Ja nie powiedzialem ze mi się nie podoba, jak na Opla to w końcu naprawdę ładne auto, szkoda tylko ze pojechali po kopii.martin.h - Wto 26 Maj, 2009 Temat postu: Re: narzedzie do sukcesu
k-mart napisał/a:
Wiemy juz ze Insignia T klepie evo. Apeluje wiec o Wasz rozsadek, pomyslcie co OPC robi z kazda rajdowka 4x4 na luznym.
Prawda, Insignia klepie Evo 30 sekund na km. A na asfalcie jest jeszcze lepiej, bo ma wspaniałego, inteligentnego Haldexa wyjętego prosto z NASA. Marek23 - Wto 26 Maj, 2009 Kej na prezydentak-mart - Wto 26 Maj, 2009 Tim Schrick testuje Insignie 2.0T (nie opc!), engl. subs
http://www.youtube.com/wa...feature=relatedleon - Wto 26 Maj, 2009 bylem swiadkiem jak policyjna vectra opc (nie zadan opc line tylko prawdziwa blekitna opc) gonila litewskie cayenne czego pan z litwy nie widzial lub nie chcial widziec... te 260KM na pewno niejednego by zdziwilo a wiekszosc z tu obecnych by pewno wsyslo bez zadyszki
w insigni pewno nie bedzie gorzej! ale wiem doskonale ze Wy tego auta nie trawicie