HydePark - [TENIS] Roland Garros 2009
ps - Nie 31 Maj, 2009 Temat postu: [TENIS] Roland Garros 2009 Znowu warto wspomnieć co tam w Paryżu sie wyprawia:
-> Nadal dzis zmieciony przez rozstawionego z 23 Szweda Robina Soderlinga! (nie lubie Hiszpana)
-> Ula i Agnieszka Radwańskie rozwaliły 6:2 6:3 rozstawiona z 2 pare amerykansko czeska i beda graly w cwiercfinale!!!
-> Agnieszka gra jutro o 11 z Kuzniecova o cwiercfinal.
Dzieje sie!
Bad-i - Wto 02 Cze, 2009
poniewaz takie duze zainteresowanie tematem to dodam tylko ze Agnieszka R. dostala od K. baty
Dla mnie rewelacja turnieju jest Robin - mega mistrzostwo to co on gra.
iQ - Wto 02 Cze, 2009
Nadal wpierw powinien isc do logopedy bo nie mozna go zrozumiec
Bad-i - Wto 02 Cze, 2009
iQ... napisał/a: | Nadal wpierw powinien isc do logopedy bo nie mozna go zrozumiec |
przy jego poziomie gry nie trzeba nic mowic - ja akurat nie lubie rzezbiarzy ziemnych ale jemu nalezy sie szacunek za to co robi (a to ze wygral wimbledon z Federerem w finale to juz kompletny szok)
ps - Wto 02 Cze, 2009
Dzieki Bad-i!
Dziewczyny grajo teraz debla. Pierwszego seta wybraly 6:2. Drugiego przegraly 6:4.
Bad-i - Wto 02 Cze, 2009
ps napisał/a: | Pierwszego seta wybraly 6:2. Drugiego przegraly 6:4. |
pewnie pierwszego wygrały bo wybrały 6:2, szkoda ze nikt im nie podpowiedział zeby drugiego tez wybrały
ps - Wto 02 Cze, 2009
hehehe, w drugim przebrala sie miarka...
Bad-i - Wto 02 Cze, 2009
a tak powaznie to juz nawet nie pamietam ile to lat mineło jak walczyłem na tamtejszych kortach.
Oby Roger wygrał całość, aha dobrze bo Muray tez odpadł
ps - Wto 02 Cze, 2009
zgadzam sie - Roger rula.
Jutro zapowaida sie super ciekawy mecz - Roger z lokalnym showmanem - Monfils'em.
Bad-i - Wto 02 Cze, 2009
Roger sobie nie pozwoli zeby ten klaun go pyknął.
iQ - Wto 02 Cze, 2009
Bad-i napisał/a: | iQ... napisał/a: | Nadal wpierw powinien isc do logopedy bo nie mozna go zrozumiec |
przy jego poziomie gry nie trzeba nic mowic - ja akurat nie lubie rzezbiarzy ziemnych ale jemu nalezy sie szacunek za to co robi (a to ze wygral wimbledon z Federerem w finale to juz kompletny szok) |
Ale skoro juz go zapraszaja do programow telewizyjnych to moglby byc bardziej gadatliwy i fajnie byloby cokolwiek zrozumiec
ps - Wto 02 Cze, 2009
i xuj - dzjewuszki Radwanskie idut doma....
ps - Nie 07 Cze, 2009
Rożer też jedzie do domu, ale z pucharem
lukp - Nie 07 Cze, 2009
Brawo dla Rogera wreszcie mu się udało
Pelen szacunek dla Rogera, tyle wygranych wielkoszlemowych turnieji
|
|
|