Bartli - Nie 31 Maj, 2009 Temat postu: [f] Vicky Cristina Barcelona
Dwie przyjaciółki, Vicky i Christina (Scarlett Johansson), podczas słonecznych wakacji w Barcelonie zakochują się w tym samym malarzu. Są całkowicie nieświadome, że częścią ich przygody będzie nie tylko przystojny artysta, ale również jego zwariowana była żona (Penélope Cruz).
Nie jest jakimś wielkim fanem Woody'ego Allena, ale ten film mi się spodobał. Aktorzy stanęli na wysokości zadania, a Penelopa przebiła wszystkich ze swoim temperamentem.
Wkurzało trochę to, że ludzie w kinie próbowali na siłę się śmiać ze wszystkiego
Ode mnie 8/10Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 swietny film, poszedlbym jeszcze raz. 10/10 czysta przyjemnosc
szkoda tylko ze niektore filmy (tak jak ten) wchodza do nas z ROCZNYM opoznieniem.GeKo - Nie 31 Maj, 2009 Dla mnie rewelacyjny film, a filmów Allena nie trawię. wg mnie film w którym każdy może odnaleźć w postawach bohaterów kawałek siebie z jakiegoś okresu życia. No i Peneloooope KonradMK - Pon 01 Cze, 2009 Polecam, jeden z niewielu filmów na jakich byłem ostatnio i pamiętam o czym byłk-mart - Pon 01 Cze, 2009 Scarlett Johansson, chyba najgorsza aktorka obecnie.PieQt - Pon 01 Cze, 2009 ja też mogę polecić film
w sumie b. dobrze zagrała drugoplanową rolę ta brunetka, amerykanka (chyba Cristina) dużo lepiej zagrała od JohansonFreeMan - Pon 01 Cze, 2009 jak nie cierpie flmow Woodego tak ten mnie oczarowal... swietne kino, i genialna rola "tej brunetki" , no i muza mistrzowska.....!k-mart - Pon 01 Cze, 2009 Dzej-Meek, powiedz co tam u Twojego zioma Javiera?? Co tam sobie ogarnia obecnie??Anonymous - Pon 01 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
Dzej-Meek, powiedz co tam u Twojego zioma Javiera?? Co tam sobie ogarnia obecnie??
ha dicho una cosa para todos que no les gustan las peliculas de Woody Allen - chupa mi pito, maricones
co na to Tim Strick Taxi Silesia?KonradMK - Pon 01 Cze, 2009 już tłumaczę:
byłem na disco z moją kozą i spotkałem woodyego allena w samych majtkach - dupa mu spuchła jak go dopadli marynarzek-mart - Pon 01 Cze, 2009
Cytat:
co na to Tim Strick Taxi Silesia?
Weg von der Rennstrecke; es ist nun an der Zeit, die heiligen Orte des Motorsports Europas zu besuchen. Mein erster Besuch führt mich zu 08pss in Warschau, einem Ort, an dem in diesem Jahr zum Beispiel der LeMans 908 hdi neu gebaut wird.
Hinzukommen war nicht einfach, ich musste eine "PW" an Marcel schicken.ps - Pon 01 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
ich musste eine "PW" an Marcel schicken.
KonradMK - Pon 01 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
Cytat:
Weg von der Rennstrecke; es ist nun an der Zeit, die heiligen Orte des Motorsports Europas zu besuchen. Mein erster Besuch führt mich zu 08pss in Warschau, einem Ort, an dem in diesem Jahr zum Beispiel der LeMans 908 hdi neu gebaut wird.
Hinzukommen war nicht einfach, ich musste eine "PW" an Marcel schicken.
Zrozumiałem tylko fragmenty jak
"O tak o"
"Mój bóbr mieszka w 08pss w Warszawie"
"Muszę nasikać na Marcela"Anonymous - Pon 01 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
Cytat:
Hinzukommen war nicht einfach, ich musste eine "PW" an Marcel schicken.
heheh k-mart - Pon 01 Cze, 2009 swoja droga chcialem obejrzec i nie zdazylem.
niebawem beda jakies powtorki na openach.