HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
pcs - Wto 02 Cze, 2009 Temat postu: Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!Nadszedl i na mnie czas kupienia dupowozu w najnudniejszego auta swiata vw golf plus 1.9 tdi
autko kupione w salonie i serwisowane tylko w ASO, wpisy wszystkie wbite w ksiazke. Niestety ASO Szewczyk za diagnoze przedzakupowa auta zaspiewalo 490zl ...
Mam ogarniety nieautoryzowany serwis na diagnoze silnika za 130, pozostaje sprawdzenie historii po VINie - czy ktos mi tu moze pomoc??
i miernik lakieru? ktos ma pozyczyc albo wie gdzie kupic dzisiaj w wawie?106 - Wto 02 Cze, 2009 Temat postu: Re: Kupuje VW - ktos moze sprawdzic VIN etc. ?
pcs napisał/a:
vw golf plus 1.9 tdi
mi - Wto 02 Cze, 2009 (LOL)pcs - Wto 02 Cze, 2009 byl dzien dziecka, ale nic mi sie nie rodzi zeby nie bylo!!!! prosze o tresciwe komentarze!!
oczywiscie powod jest taki ze nie chce zeby moj daily driver byl szybszy od tego sportowego ...M - Wto 02 Cze, 2009 Paweł tez chcialem kupic golfa, ale kup sobie cos co bedzie dawalo Ci frajde z jazdy... powazniepcs - Wto 02 Cze, 2009
eM napisał/a:
Paweł tez chcialem kupic golfa, ale kup sobie cos co bedzie dawalo Ci frajde z jazdy... powaznie
Wiem, ale frajda przez 30tys KM rocznie kosztuje za duzo jesli do tego dodam koszt utrzymania dziadka ...M - Wto 02 Cze, 2009 życie jest za krótkie by jeździć dieslem
spoko...Jacek - Wto 02 Cze, 2009
eM napisał/a:
Paweł tez chcialem kupic golfa, ale kup sobie cos co bedzie dawalo Ci frajde z jazdy... powaznie
kup se aygoBart - Wto 02 Cze, 2009 tyle dobrego, że to golf plus - w marę rzadko spotykany, nie to co miliony zwykłych golfów.
Januszek powinien pomóc - sprawdzał już nieraz po VINie VAGi.pcs - Wto 02 Cze, 2009 miarke juz sobie kupilem, takze jakby ktos chcial na przyszlosc to sluzeanjas - Wto 02 Cze, 2009
pcs napisał/a:
miarke juz sobie kupilem, takze jakby ktos chcial na przyszlosc to sluze
chciałem kiedyś kupić klubową to nie było odzewu... Rudello - Wto 02 Cze, 2009
pcs napisał/a:
i miernik lakieru? ktos ma pozyczyc albo wie gdzie kupic dzisiaj w wawie?
dzwon do mnie anjas - Wto 02 Cze, 2009
pcs napisał/a:
miarke juz sobie kupilem, takze jakby ktos chcial na przyszlosc to sluze
Rudello napisał/a:
dzwon do mnie
Rudello - Wto 02 Cze, 2009 miarka srarka, dzwon do mnie 206 Gti - Wto 02 Cze, 2009 Zastanawiałeś się na S3?