Chciał bym się pochwalić że zostaliśmy Autoryzowany resellerem marki Dodo Juice produkującej przede wszystkim naturalne ręcznie robione woski w UK .
Dodo w swojej ofercie poza samymi woskami posiada również pre clenery szampony z neutralnym ph , glinki oraz gamę akcesoriów potrzebnych to odpowiedniego zadbania o swoje auto.
Już nie długo będzie można przejrzeć pełną ofertę oraz opisy produktów na www.dodojuice.pl
Nom to tyle gdybyście mieli jakieś pytanie na temat konkretnych produktów czy zastosowanie proszę tutaj , na pw. lub na Maciejpietowski@guaranagroup.plmi - Śro 03 Cze, 2009 ooooo, super! Mam nadzieję, że dostanę jakieś rabaty zdrowe! leon - Śro 03 Cze, 2009 no gratki nox ! dodo super kosmetyki obyscie mieli jak najwiecej klientow
po kilka za niedlugo sie na pewno zglosze ! nox - Śro 03 Cze, 2009 Dzięki leon i zapraszam
Mi dla ciebie z pewnością będą szczególne rabaty
A jak zostawisz puga to za free masz polerke i woskowanie skusisz się ? Gaydek - Śro 03 Cze, 2009 Macie jakieś pakiety startowo-promocyjno-rabatowe na dzień bobry? nox - Śro 03 Cze, 2009 Dodo ma bardzo ciekawe zestawy tak zwane Test Tube są po 4 lub 8 wosków o pojemności 30ml . również można zakupić pojedynczo wybrane woski w małych słoiczkach .
Co do rabatów przy pierwszym zamówieniu będziemy mogli zaoferować specjalne rabaty "got DoDo? " Szczegóły już wkrótce michool_vt - Śro 03 Cze, 2009
nox napisał/a:
A jak zostawisz puga to za free masz polerke i woskowanie skusisz się ?
chciałbym to zobaczyc PiTT - Śro 03 Cze, 2009 to są jakieś żele pod prysznic i do kąpieli?
michool_vt - Śro 03 Cze, 2009 woski do depilacji! mi - Śro 03 Cze, 2009
michool_vt napisał/a:
woski do depilacji!
o fak! Osiągnę więc piękną gładkość okolic kutacha, wchodzę w to! Bałem się, że to jakieś zbędne pierdoły do ałta...
michool_vt napisał/a:
nox napisał/a:
A jak zostawisz puga to za free masz polerke i woskowanie skusisz się ?
chciałbym to zobaczyc
niech no pomyślę...
Bart - Śro 03 Cze, 2009 Temat postu: Re: DoDo Juice
nox napisał/a:
[ Autoryzowany Resslerem
co to znaczy?nox - Śro 03 Cze, 2009 już poprawione, dzięki ! Bart - Śro 03 Cze, 2009 heh, serio nie skumałem, że o resellera chodzi
myślałem, że to znów jakaś autodetailingowa nowomowa GeKo - Śro 03 Cze, 2009 a wystarczłby autoryzowany przedstawiciel nox - Śro 03 Cze, 2009 reseller lepiej brzmi