Jacek - Pon 15 Cze, 2009 Temat postu: [EXP] ZOODIAKZ początkiem roku intensywnie myślałem o jakimś projekcie dla dzieci, który będę mógł kontynuować i rozwijać. Tak powstał ZOODIAK. Zodiak z ang. to zwierzyniec.
Z czterech elementów tworzę świat zwierząt, choć niektóre elementy wymagały modyfikacji aby nie było wątpliwości jakie to zwierzątko.
Powstał materiał, który jest w fazie rozwijania. Powstaną drewniane klocki, układanki, kolorowanki oraz różnego rodzaju rebusy i zgadywanki.
Jest już logo i zarejestrowana domena zoodiak.net.
Oprócz aspektu komercyjnego będzie jeszcze pomoc w postaci przekazania części dochodów ze sprzedaży zabawek dla fundacji ISKIERKA, która wspiera dzieci oraz ich rodziców na odziałach onkologicznych w naszym kraju.
Bardzo jestem ciekaw Waszych opini na ten temat.
antarktyda
dżungla
ocean
afryka
M - Pon 15 Cze, 2009 Kreatywny jesteś! Bardzo fajny pomysl!rasta - Pon 15 Cze, 2009 Skojarzyło mi się z filmem Finchera
Ogólnie super inicjatywa - powodzenia!Anonymous - Pon 15 Cze, 2009 Super pomysł , życzę powodzenia .Jacek - Pon 15 Cze, 2009 las
afryka2
ocean2
australia
pustynia
łąka
saxorulez - Pon 15 Cze, 2009 mi sie bardzo spodobało, oglądałem już te prace na F1art i uważam że nie tylko dla dzieci się nadają - w sumie nie wiedząc że są dla dzieci pomyślałem że fajnie by wyglądały na nie jednym aucieJacek - Pon 15 Cze, 2009 dzięki kubas - Pon 15 Cze, 2009 tez ogladalem wczesniej na f1art. Bardzo mi sie podoba ! Nie wiedzialem ze to taki projekt. Gratulacje pomyslowosci !martin.h - Pon 15 Cze, 2009 Świetny projekt, trzymam kciuki.pP - Pon 15 Cze, 2009 genialny projekt!! życzę powodzenia!michool_vt - Pon 15 Cze, 2009 ptaky są wyczesane nie mogę się przestać śmiać Maciusiowy - Pon 15 Cze, 2009 projekt naprawdę wypas, +10 za kreatywność
mi powinien wiedzieć, jak zrobić ptaszka
...a przynajmniej jak po niego sięgnąćfydi - Pon 15 Cze, 2009
saxorulez napisał/a:
fajnie by wyglądały na nie jednym aucie
Dżon już ma
Ja już złożyłem dawno zamówienie i ciągle czekam i czekam Jacek - Pon 15 Cze, 2009 fydi, robię próby żeby wszystko było jak należy a nie tam jakieś tanie prasowanki:)michool_vt - Pon 15 Cze, 2009 jacek masz jakieś ciekawe wlepy, ktore by pasowały do zielonego strucla