Ja aktualnie jestem na 12 godzinnym maratonie zbierania puszek
http://change.menelgame.pl/change_please/2381433/KonradMK - Pon 15 Cze, 2009 ja za 40 min okradnę szalet siema - Pon 15 Cze, 2009 Zostaw szalet, napadnij innego menela KonradMK - Wto 16 Cze, 2009 spoko, muszę najpierw potrenować Stf - Wto 16 Cze, 2009 o co chodzi w tej grze ? tak na szybko bo nie chce mi się czytaćAnonymous - Wto 16 Cze, 2009 Rozwijasz swoja postać , możesz kraść żebrać , bić sie z innymi żulami .KonradMK - Wto 16 Cze, 2009 jesteś menelem. musisz nauczyć się bić, mówić, czytać itp. to takie RPG. Mieszkasz w Warszawie, możesz kupić sobie chodnik żeby żebrać, możesz zbierać puszki albo okradać innych meneli. chodzi o to żeby zarabiać kasę i wyjść z ubóstwa Michał - Wto 16 Cze, 2009
Cytat:
jesteś menelem. musisz nauczyć się bić, mówić, czytać itp. to takie RPG. Mieszkasz w Warszawie, możesz kupić sobie chodnik żeby żebrać, możesz zbierać puszki albo okradać innych meneli. chodzi o to żeby zarabiać kasę i wyjść z ubóstwa
czyli taka gra stworzona na podstawie twojego życiaStf - Wto 16 Cze, 2009 no kufa domyślam się o co chodzi - pytam bardziej o to co trzeba robić na poczatku żeby się napier...lać kraść itd... bo na razie to nic nie mogę poza zaklupem złotej rybki...OSKAR - Wto 16 Cze, 2009 dobra poszlem na puszki KonradMK - Wto 16 Cze, 2009 ja na razie nie gram, serwery im nie wytrzymują natłoku połączeńOSKAR - Wto 16 Cze, 2009 dawac mi hajs