Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 Temat postu: [S] Wóz cygańskiMam do sprzedania tego oto campera - może ktoś szuka lub kogoś znajomy http://otomoto.pl/index.p...how&id=T1219273nox - Wto 16 Cze, 2009 Zrobmy tak ty mi go dasz na testy na powiedzmy najbliższe 2 miesiące a potem ci powiem czy biore czy nie anjas - Wto 16 Cze, 2009 nox, nie mów, że jeszcze nim nie jechałeś! nox - Wto 16 Cze, 2009 no właśnie załatwiam Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 Ok za 125 tyś zł. bezzwrotnej kaucji Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 piotrek biore na test za 1% wartości na 7dni co ty na to
Taki camper to moje marzenie, powaga! Zamienil bym na 15williamsow (jesli bym mial)
Z ciekawosci:
Czemu sprzedajesz?
Drogie takie cos w utrzymaniu?Michał - Wto 16 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
piotrek biore na test za 1% wartości na 7dni co ty na to
0d 1.07 - 8.07
chciałem wlasnie napisać ze kiedyś jakiegos typa sie pytałeś u kulki pod blokiem o takiego campera
KOOOOOOOOOOOOZAK !!Bart - Wto 16 Cze, 2009 konkretny, nada się k-mart - Wto 16 Cze, 2009 kurde, to musi byc piekne, caly czas spontany:
przychodzi Ci to glowy ze chcesz pojechac na mazury czy do Wloch, pyk wsiadasz i jedziesz.
Pijesz kiedy chcesz i spisz gdzie chcesz.
Browarki i wodeczka i miecho na grill elegancko w lodoweczce, malina!
Jak pisalem, marzy mi sie taki camper.Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 Może jest możliwość podstawienie go na rajd polski ?? Michał - Wto 16 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
kurde, to musi byc piekne, caly czas spontany:
przychodzi Ci to glowy ze chcesz pojechac na mazury czy do Wloch, pyk wsiadasz i jedziesz.
Pijesz kiedy chcesz i spisz gdzie chcesz.
Browarki i wodeczka i miecho na grill elegancko w lodoweczce, malina!
Jak pisalem, marzy mi sie taki camper.
siedzisz , myślisz ... PLATA !!
o 14 jesteś pod platą, rozbijasz biwak, miecho, grill, vóda, o 23 wchodzisz do platyKamilbike - Wto 16 Cze, 2009 kej no nie moge A po tygodniowym pobycie gdzies tam wracasz i wazysz 5kg wiecej samego fatu Sory chlopaki ale to juz moje zawodowe zboczenie
Moj wujek kiedys mial podobnego mercedesa jak mialem z 8 lat, niesamowitym przezyciem bylo wtedy jechac czyms takim. Rok temu szukal jakiegos nowszego modelu bo tamtym nabil milriardy kilometrow, jesli jeszcze nic nie znalazl to mu szepne slowko MoRToN - Śro 17 Cze, 2009 ale imprezowóz, fak.
e może sklepiemy po dychu ?Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 Można zamknąć - samochód sprzedany