MotorSport - [DAY] StreetWarriors TRACK DAY - tor kartingowy Radom
Cartoon - Wto 16 Cze, 2009 Temat postu: [DAY] StreetWarriors TRACK DAY - tor kartingowy RadomGrupa StreetWarriors.pl zaprasza na pierwszy SW Track Day, który odbędzie się dnia 28.06.2009 w godzinach 10-18 na torze kartingowym w Radomiu.
Ze względu na rozmiary obiektu na, którym odbywać się będzie impreza liczba uczestników jest ograniczona, mamy jeszcze 4 wolne miejsca.
Koszt udziału w imprezie to 160 PLN (może ulec małej zmianie, w zależności od ilości chętnych)
Dodatkowo istnieje możliwość jazd z instruktorem: 50 PLN(może ulec małej zmianie, w zależności od ilości chętnych)
Chętnych proszę bezpośredni o kontakt z osobą organizującą całą zabawę: maciek_ch_plock@wp.plAnonymous - Wto 16 Cze, 2009 kurwa mam dzień w pracy Rudello - Wto 16 Cze, 2009 1.Jimek
2.RudelloCHRZANEK - Śro 17 Cze, 2009 Carton popieram inicjatywe - ale bardzo proszę o poprawienie nagłówka tematu wg wytycznych - DZIĘKUJE Cartoon - Śro 17 Cze, 2009 Tak lepiej?
Chętnych proszę o bezpośrednie maile do Maćka
Poda Wam wtedy informacje na temat wpłaty.Rudello - Śro 17 Cze, 2009
Cartoon napisał/a:
Chętnych proszę o bezpośrednie maile do Maćka
zrobione Cartoon - Śro 17 Cze, 2009 No to super Michał - Śro 17 Cze, 2009
Cytat:
StreetWarriors.pl
co za karwa idiotyczna nazwa
street killers. death riders, street demons .... boszzzCartoon - Śro 17 Cze, 2009 Czekałem kto pierwszy napisze bezsensownego posta Michał nie zawiodłeś mnie Michał - Śro 17 Cze, 2009
u can count on me ,
street fuckers from Poland, Plonsk... pP - Śro 17 Cze, 2009 się waham!Cartoon - Śro 17 Cze, 2009 Nie wahaj się tylko wysyłaj zgłoszenie rasta - Śro 17 Cze, 2009 Ja będę upałał w ten weekend w Radomiu Cartoon - Śro 17 Cze, 2009 Z tego co widzę na naszym forum, są jeszcze 3 wolne miejsca
A wśród startujących są już 3 Evo GOKART - Śro 17 Cze, 2009
Michał napisał/a:
Cytat:
StreetWarriors.pl
co za karwa idiotyczna nazwa
street killers. death riders, street demons .... boszzz
eheheh sądząc po nazwie potrzebne będzie kilka lawet po imprezie