Można się na mnie powołać, no i jakiś rabaci tez się pewnie znajdzie pP - Śro 17 Cze, 2009 przecież za tą cenę można swobodnie kupić już coś z monitorem!saxorulez - Śro 17 Cze, 2009 pP,
zastanów się czy do Ciebie nie podejdzie - i mógł byś wtedy mocno dłubac swojego Fordak-mart - Śro 17 Cze, 2009 Wlasnie, w sumie mozna podpiac laptopa do silnika i tak sobie jezdzic.rasta - Śro 17 Cze, 2009
saxorulez napisał/a:
pP,
zastanów się czy do Ciebie nie podejdzie - i mógł byś wtedy mocno dłubac swojego Forda
Podejdzie podejdzie
pP napisał/a:
przecież za tą cenę można swobodnie kupić już coś z monitorem!
Ja tam wolę PSSSS PSSSS niż monitor pP - Śro 17 Cze, 2009 Łukaszu, z chęcią bym coś takiego kupił, nawet bez monitora, tylko nie mam teraz tyle hajsu wolnego k-mart - Śro 17 Cze, 2009 Dobra, mnie interesuje dlaczego taki vems tyle kosztuje, co to usprawiedliwia?dzik - Śro 17 Cze, 2009
pP napisał/a:
Łukaszu, z chęcią bym coś takiego kupił, nawet bez monitora, tylko nie mam teraz tyle hajsu wolnego
sprzedaj fieste!pP - Śro 17 Cze, 2009
dzik napisał/a:
pP napisał/a:
Łukaszu, z chęcią bym coś takiego kupił, nawet bez monitora, tylko nie mam teraz tyle hajsu wolnego
sprzedaj fieste!
dalej nie będę miał całej kwoty
a jak dozbieram, będę pierwszym pasażerem, który jeździ MZK na vemsiek-mart - Śro 17 Cze, 2009 pP, Dzik ma racje.
Powinienes kupic jakies renault, one sa tak dobre, ze nie trzeba w nich juz dlubac.
Powaga!martin.h - Śro 17 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
Dobra, mnie interesuje dlaczego taki vems tyle kosztuje, co to usprawiedliwia?
To, że możesz z nim robić co chcesz, a np. Motec do Evo9 kosztuje 15k zł.k-mart - Śro 17 Cze, 2009
martin.h napisał/a:
To, że możesz z nim robić co chcesz
z moim laptopem tez moge zrobic co chce.
Dlaczego firma AEM zabrania mi podpiac laptopa do silnika? W czym im to kurwa przeszkadza?k-mart - Śro 17 Cze, 2009 Jak zwykle nikt sie tu na niczym nie zna, nikt nie jest w stanie odpowiedziec na pytanie w czym taki vems jest lepszy od sredniego laptopa dzik - Śro 17 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
Jak zwykle nikt sie tu na niczym nie zna, nikt nie jest w stanie odpowiedziec na pytanie w czym taki vems jest lepszy od sredniego laptopa
Ma wbudowane wyjscia wysokopradowe ktore moga bezposrednio sterowac wtryskami, zaplonem itd. Pod kazdym innym jest gorszy