To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pytanie o logowanie

Anonymous - Śro 10 Maj, 2006
Temat postu: Pytanie o logowanie
Mam taki problem ze za kazdym razem jak wchodze na forum stawiam ptaszka (bez skojarzen dziewczyny :D ) w rubryce zaloguj automatycznie (...) i nie dziala.... Zawsze musze od nowa.
To normalne? :/

[ Dodano: Sro 10 Maj, 2006 23:38 ]
pytam bo to strasznie wkurza.
i
ps. ile postow trzeba trzasnac zeby juz nie byc cienkim bolkiem? to tez nie jest mile :576:

Gotti - Śro 10 Maj, 2006

Mam to samo, ale jakoś przyzwyczaiłem się do ptaszka... ( z wiekiem ;) )
Loko - Śro 10 Maj, 2006

Hmm ja nie mam pojecia czemu tak macie u mnie działa normalnie, wchodze na stronke i od razu jestem zalogowany.
anjas - Czw 11 Maj, 2006

a wchodzisz na hothatch.org czy forum.hothatch.org - z autopsji wiem, ze lepiej wchodzic na ten drugi adres :)
M - Czw 11 Maj, 2006
Temat postu: Re: Pytanie o logowanie
JIMEK napisał/a:
Mam taki problem ze za kazdym razem jak wchodze na forum stawiam ptaszka (bez skojarzen dziewczyny :D ) w rubryce zaloguj automatycznie (...) i nie dziala.... Zawsze musze od nowa.
To normalne? :/

[ Dodano: Sro 10 Maj, 2006 23:38 ]
pytam bo to strasznie wkurza.
i
ps. ile postow trzeba trzasnac zeby juz nie byc cienkim bolkiem? to tez nie jest mile :576:

Witaj Jimek.
A wiec nalezy na nasze forum wchodzic przez forum.hohtatch.org poniewaz obsluga ciasteczek w skrypcie jest ustawiona wlasnie na ten adres.

saxorulez - Czw 11 Maj, 2006
Temat postu: Re: Pytanie o logowanie
JIMEK napisał/a:

kolejne opisy sa jeszcze gorsze :)

Anonymous - Czw 11 Maj, 2006

Anjas, eM... dzieki.. mam nadzieje ze zadziala...

mozna zamykac/kasowac :D

[ Dodano: Czw 11 Maj, 2006 10:44 ]
saxorulez napisał/a:
JIMEK napisał/a:

kolejne opisy sa jeszcze gorsze :)

:567: mam sie bac? chyba juz zawsze bede skazany na dialog ze statusem. Cienki Bolek. Wcale nie jestem cienki bolek kurde no... :D
pozdr.

M - Czw 11 Maj, 2006

Co 10 postów się zmieniają opisy :)
Dariano - Czw 11 Maj, 2006

nie marudz :) naprawde cienki bolek to ladny opis :D :D :D
Loko - Czw 11 Maj, 2006

A te opisy to są sciągniete z neta, czy ktoś się tyle trudził i je wymyślał wszystkie, a no i kiedy się kończą?? :D
Gotti - Czw 11 Maj, 2006

anjas napisał/a:
a wchodzisz na hothatch.org czy forum.hothatch.org - z autopsji wiem, ze lepiej wchodzic na ten drugi adres :)

Faktycznie, już działa :)

saxorulez - Czw 11 Maj, 2006

Loko napisał/a:
A te opisy to są sciągniete z neta, czy ktoś się tyle trudził i je wymyślał wszystkie, a no i kiedy się kończą?? :D

ja ciągle dopisuje...

Peter - Czw 11 Maj, 2006

dobry opis byl ten z kalibracja mahometa czy jakos tak hehe
Anonymous - Czw 11 Maj, 2006

ale panowie pocieszacie... widze ze gacie po tacie zblizaja sie duzymi krokami :D
musze sobie wymyslic cos do odszczekania linijke nizej takiego z moca hehe :D

Michał - Czw 11 Maj, 2006

Jimek, ty masz z tyłu numer 01 ?? bo chyba cie dzisiaj widziałem, ba, jechałem za toba na bemowie.