Anonymous - Śro 10 Maj, 2006 Temat postu: Pytanie o logowanieMam taki problem ze za kazdym razem jak wchodze na forum stawiam ptaszka (bez skojarzen dziewczyny ) w rubryce zaloguj automatycznie (...) i nie dziala.... Zawsze musze od nowa.
To normalne?
[ Dodano: Sro 10 Maj, 2006 23:38 ]
pytam bo to strasznie wkurza.
i
ps. ile postow trzeba trzasnac zeby juz nie byc cienkim bolkiem? to tez nie jest mile :576:Gotti - Śro 10 Maj, 2006 Mam to samo, ale jakoś przyzwyczaiłem się do ptaszka... ( z wiekiem )Loko - Śro 10 Maj, 2006 Hmm ja nie mam pojecia czemu tak macie u mnie działa normalnie, wchodze na stronke i od razu jestem zalogowany.anjas - Czw 11 Maj, 2006 a wchodzisz na hothatch.org czy forum.hothatch.org - z autopsji wiem, ze lepiej wchodzic na ten drugi adres M - Czw 11 Maj, 2006 Temat postu: Re: Pytanie o logowanie
JIMEK napisał/a:
Mam taki problem ze za kazdym razem jak wchodze na forum stawiam ptaszka (bez skojarzen dziewczyny ) w rubryce zaloguj automatycznie (...) i nie dziala.... Zawsze musze od nowa.
To normalne?
[ Dodano: Sro 10 Maj, 2006 23:38 ]
pytam bo to strasznie wkurza.
i
ps. ile postow trzeba trzasnac zeby juz nie byc cienkim bolkiem? to tez nie jest mile :576:
Witaj Jimek.
A wiec nalezy na nasze forum wchodzic przez forum.hohtatch.org poniewaz obsluga ciasteczek w skrypcie jest ustawiona wlasnie na ten adres.saxorulez - Czw 11 Maj, 2006 Temat postu: Re: Pytanie o logowanie
JIMEK napisał/a:
ps. ile postow trzeba trzasnac zeby juz nie byc cienkim bolkiem? to tez nie jest mile :576:
kolejne opisy sa jeszcze gorsze Anonymous - Czw 11 Maj, 2006 Anjas, eM... dzieki.. mam nadzieje ze zadziala...
mozna zamykac/kasowac
[ Dodano: Czw 11 Maj, 2006 10:44 ]
saxorulez napisał/a:
JIMEK napisał/a:
kolejne opisy sa jeszcze gorsze
:567: mam sie bac? chyba juz zawsze bede skazany na dialog ze statusem. Cienki Bolek. Wcale nie jestem cienki bolek kurde no...
pozdr.M - Czw 11 Maj, 2006 Co 10 postów się zmieniają opisy Dariano - Czw 11 Maj, 2006 nie marudz naprawde cienki bolek to ladny opis Loko - Czw 11 Maj, 2006 A te opisy to są sciągniete z neta, czy ktoś się tyle trudził i je wymyślał wszystkie, a no i kiedy się kończą?? Gotti - Czw 11 Maj, 2006
anjas napisał/a:
a wchodzisz na hothatch.org czy forum.hothatch.org - z autopsji wiem, ze lepiej wchodzic na ten drugi adres
Faktycznie, już działa saxorulez - Czw 11 Maj, 2006
Loko napisał/a:
A te opisy to są sciągniete z neta, czy ktoś się tyle trudził i je wymyślał wszystkie, a no i kiedy się kończą??
ja ciągle dopisuje...Peter - Czw 11 Maj, 2006 dobry opis byl ten z kalibracja mahometa czy jakos tak heheAnonymous - Czw 11 Maj, 2006 ale panowie pocieszacie... widze ze gacie po tacie zblizaja sie duzymi krokami
musze sobie wymyslic cos do odszczekania linijke nizej takiego z moca hehe Michał - Czw 11 Maj, 2006 Jimek, ty masz z tyłu numer 01 ?? bo chyba cie dzisiaj widziałem, ba, jechałem za toba na bemowie.