M - Wto 23 Cze, 2009 Temat postu: Duży plac na próbe czasowąPanowie potrzebna burza mózgów ,
pomóżcie z rozwiązaniem zagadki, gdzie w mazowieckim (niekoniecznie wawie) można wynająć duży plac do urządzenia próby czasowej. Niekoniecznie warszawa, jakis parking logistyczny wielki czy cos w ten desen. Mam jeden ale on nigdy nie jest pusty Barejka - Wto 23 Cze, 2009 Duzy musi byc?M - Wto 23 Cze, 2009 Taki zeby honda dała rade zakrecic wiec promien 100metrow przynajmniej
tak wiekszy niz mniejszy fydi - Wto 23 Cze, 2009 Sponsor? OSKAR - Wto 23 Cze, 2009 eM-u a co ty kombinujesz???
trzeba cos poszukac.
Ale powiedz co tam ci w glowie siedzi Maciusiowy - Wto 23 Cze, 2009
OSKAR napisał/a:
eM-u
Jacek - Wto 23 Cze, 2009 eM-u po upalaniu M - Wto 23 Cze, 2009 W glowie siedzi mi upalanie polaczone ze spotem i grillem gdzies niedaleko.
Zadnej pompy, czysty hothatch.M - Wto 23 Cze, 2009 eM fonetycznie M,
nie eMo. nie eMu a M
eM, gdzie jestes (nie eMu)
kogo nie ma ? eMa.
W razie dalszych wątpliwości posypią się warny. pP - Wto 23 Cze, 2009
eM napisał/a:
Zadnej pompy, czysty hothatch.
genialny pomysł!!Greg - Wto 23 Cze, 2009 Ma być równy czy dziury i jakiś szuter wchodza w grę? Przychodzi mi do głowy ten plac ekogreen, czy jakoś tak - są tam czasem kjsy z AK Centrum.M - Wto 23 Cze, 2009 Raczej równy, asfaltowy najlepiej Greg - Śro 24 Cze, 2009
eM napisał/a:
Raczej równy, asfaltowy najlepiej
Wybadam tu i tam. Bad-i - Śro 24 Cze, 2009 Marcel mówił że może zamknąć Okęcie - Marcel PW