To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Bosch KTS - ktoś ogarnia?

Maciusiowy - Wto 23 Cze, 2009
Temat postu: Bosch KTS - ktoś ogarnia?
Poszukuję kogoś kto mógłby udzieli mi kilka wskazówek dotyczących urządzenia diagnostycznego Boscha KTS-a. Otóż zakupiłem we Viaken.pl kilka przewodów z wtyczkami, który mają pomóc podłączyc w/w z pojazdem:

http://www.allegro.pl/ite...y_promocja.html

np. taki stary wtyk 12-pinowy do renault. Niby wszystko fajnie, ale jak podpiąc się za pomocą tego i uniwersalnego kabla do urządzenia. Po jaką cholerę w w/w mam 2 piny do K-line i 2 do L-line? Co z czym połączyc, żeby było dobrze?

Jacek - Wto 23 Cze, 2009

może Mi pomoże w tym temacie (ale będziesz musiał klęknąć)
mi - Wto 23 Cze, 2009

o nie, przy kts nie pomogę! To wrogie siły przecież! :rotfl:
Maciusiowy - Wto 23 Cze, 2009

do miecza nie klękam...p.ierdole, wolę nie wiedziec ;D
Jacek - Wto 23 Cze, 2009

hehehe...jeszcze nie wiesz co tracisz, ale spoko spoko, twój wybór ;D
Janusz - Śro 24 Cze, 2009

u mnie w ar bajcie wszyscy ogarniają KTS'a :D :D poza mną ;p ale jak jestes gotów się przejechać z 45 km, to mogę pogadać z kolego to Cie może podszkoli jakoś po godzinach :)
Maciusiowy - Śro 24 Cze, 2009

Janusz napisał/a:
u mnie w ar bajcie wszyscy ogarniają KTS'a poza mną ale jak jestes gotów się przejechać z 45 km, to mogę pogadać z kolego to Cie może podszkoli jakoś po godzinach

pomyślę...
a póki co czy mógłbyś zapytac jak podłączyc kabel z pierwszego posta do pojazdu, wykorzystując przewód uniwersalny/pośredni?

szkoda ze tak późno napisałeś :) napisz mi w pw wszystko co chcesz wiedzieć:) ja go zapytam ale dopiero w poniedziałek bo od jutra mam wolne ;) najlepiej napisz tak, zebm mógl wydrukować i mu dac :rotfl: :rotfl:

Maciusiowy napisał/a:
http://www.allegro.pl/ite...y_promocja.html

np. taki stary wtyk 12-pinowy do renault. Niby wszystko fajnie, ale jak podpiąc się za pomocą tego i uniwersalnego kabla do urządzenia. Po jaką cholerę w w/w mam 2 piny do K-line i 2 do L-line? Co z czym połączyc, żeby było dobrze?

tutaj masz esensję Januszku :D
a jeszcze prościej: jak podpiąc samochód np. renault 19 do KTS za pomocą kabla z tej aukcji, który nie chwaląc się posiadam. Dlaczego w kablu tym mam dwa przewody do K i L?

karwa.... TY myślisz ze ja to zapamiętam i mi jeszcze wytłumaczę ?? lol.... :rotfl: :rotfl: postaram się to jakoś ogarnąć :)

Janusz napisał/a:
najlepiej napisz tak, zebm mógl wydrukować i mu dac

tak zrób... ;)

Janusz - Wto 30 Cze, 2009

Maciusiowy napisał/a:

kolega powiedział mi tyle ze nie powinno tak byc, powinien byc jeden kabel do k-line i jeden do L-line... jeżeli jest inaczej to gdzieś w opisie tego kabla powinno pisać jak to ma być podłączone.