HH.ORG na Torze - Mondeo vs Vectra V6 T
Bad-i - Pon 06 Lip, 2009 Temat postu: Mondeo vs Vectra V6 T W dniu dzisiejszym miałem dość fajny pojedynek. Tzn moze i pojedynek sam w sobie nie był fascynujący ale na ten samochód bardzo długo polowałem.
Jadac sobie spokojnie Łazienkowską w strone Lotników (kierowałem sie w strone Jeff'sa) skillowałem kilka ikarusów oraz z 3 taxi (jakies takie rozbudowane Leganze ). Przed samym Lotnikiem prawym pasem przeleciala Vectra kombi i zjechała na lewy tak ze na czerwonym stanąłem za nim (mam nadzieje ze mi zle tego nie odbierze ). Patrze sobie, Vectra kombi w miare nowa i znaczek V6 Turbo (w sumie zero wygladu sportowego auta, dwa wydechy po jednym na strone ukryte pod zderzakiem)- hmmm mysle sobie, auto na ktore bardzo polowałem a znudzony ostatnimi tygodniami scigania sie z Malarami musialem goscia podpuscic. Skrecamy na rondzie w lewo w Zwirki on zjechał na prawy a ja czujnie na lewy. No to patrze na goscia i chyba zrozumial o co mi chodzi. Niestety dla niego byłem ta stroną gdzie nie ma znaczka (chociaz mysle ze i tak by walczyl bo w sumie taka Vectar powinna mondziaka zjesc). No to zapala sie zielone i w miare rowny start, koniec I praktycznie rowno, wpinam II i moze z 30 cm przewagi, koniec II i jakis metr dla mnie, i tutaj zaskoczenie - wbijam III i odjezdzam dosc znacznie (tak mysle ze dlugosc) i pozniej gosc albo odpuszcza albo nie jedzie .
Dopiero siedzac w Jeff'sie i zajadajac odziwo pyszne wingsy zacząłem sie zastanawiac - czy 250 czy 280 KM, czy automat czy manual hmmm. Dopiero teraz w domu sprawdziłem ze 280 to musiała by być OPC a to nawet nie było OPC line. Natomiast z całego przebiegu sprintu nie moge dojsc czy był to automat czy nie. Tak czy siak jestem bardzo zadowolony bo przynam szczerze ze kiedys bardzo mocno myslalem nad tym silnikiem. Okazało sie ze Mondziak dał rade - szkoda tylko ze gosc nie poszedl dalej bo chetnie bym zobaczył jak bedzie przebiegal wyscig na wyzszych biegach.
pP - Pon 06 Lip, 2009
oj Bad-i, jako jedyny wspólnie z nie hh modeo podtrzymujesz ten temat przy życiu!!
a co do vetry to koleś nie oragniał manuala..
Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
niby taka vectra w manualu ma w ksiazce tyle co monedo, i tak tez to wygladalo do 100 ale pozniej bylo pozamiatane. Szkoda bo myslalem ze nawet ten 250 konny motor mnie pogoni.
p.s. ja sie scigam z wszystkimi i wszedzie - jak trzeba to nawet Gimbusy lecze na Trakcie Brzeskim
Anonymous - Pon 06 Lip, 2009
Bad-i, Ty masz ST 220??
Kamilbike - Pon 06 Lip, 2009
2.5 5cylindrow 225kunia. Silnik z Foki II ST
Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
he he co za beje, widze ze nikt nie wie co mam
Gaydek - Pon 06 Lip, 2009
Mondziak 2.0 78 KM
Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
Gaydek napisał/a: | Mondziak 2.0 78 KM |
by Adamant - jedzie momentem
rasta - Pon 06 Lip, 2009
Cytat: |
oj Bad-i, jako jedyny wspólnie z nie hh modeo podtrzymujesz ten temat przy życiu!!
a co do vetry to koleś nie oragniał manuala.. |
Bo każdy prawdziwy kill był zlewany i krytykowant że wieś 1/4 i takie tam
Z całym szacunkiem ale co to za przeciwnycy na podciśnieniu się takich łyka, szkoda otwierac przepustnicę
Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
rasta napisał/a: | Cytat: |
a co do vetry to koleś nie oragniał manuala.. |
Bo każdy prawdziwy kill był zlewany i krytykowant że wieś 1/4 i takie tam
|
no widzisz i tu jest pies pogrzebany, ja po 1/5 mili skręcam
rasta - Pon 06 Lip, 2009
Chyba na stację
Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
rasta napisał/a: | Chyba na stację |
to prawda, żaden ford dalej nie zajedzie
M - Wto 07 Lip, 2009
nudno by tu bylo gdyby nie nasze forumowe koguciki
Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009
ko kooooo Bad-i jak ojciec ze staruszka wyjada pod koniec lipca to pozycze paska i wtedy sie ustawimy
M - Wto 07 Lip, 2009
big cocks fight
|
|
|