To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Ściągalność mandatów kredytowych z Grecji

Anonymous - Pią 10 Lip, 2009
Temat postu: Ściągalność mandatów kredytowych z Grecji
czy ktoś ma wiedzę n/t ..... gdyż o dziwo (na szczęście) otrzymałem taki kwit ;D

bez adresu ale z nr dowodu i prawka i imię ojca to Jacek (moje drugie)

raczej nie musisz sie obawiac, 3 lata temu tez dostalem w Grecji mandat i jak do tej pory cisza
Marek23 - Pią 10 Lip, 2009

Mi w grecji jak zle zaparkowalem to blachy odkrecili i pozniej musialem jezdzic na policje i do ich urzedu skarbowego.

Co do sciagalnosci w PL. Olej to. Ja mam tysiac zdjec zrobionych w Austrii, Niemczech i Szwajcarii i moga mi skoczyc. Nie przejmowalbym sie wogole.

martin.h - Pią 10 Lip, 2009

Marek23 napisał/a:
Co do sciagalnosci w PL. Olej to. Ja mam tysiac zdjec zrobionych w Austrii, Niemczech i Szwajcarii i moga mi skoczyc. Nie przejmowalbym sie wogole.

Widocznie masz już tyle punktów, że nie nadążają z liczeniem :rotfl:

A tak serio to na razie nie ma się co przejmować, ale podobno ma się to zmienić :/

Stf - Pią 10 Lip, 2009

mi właśnie ściągają już 3 mandat z pensji...

Stf napisał/a:

ale w Polsce otrzymane?

k-mart - Pią 10 Lip, 2009

pojdziesz siedziec za to!
GeKo - Pią 10 Lip, 2009

Ja miałem troche mandatów z całej Polski, dopóki mnie nie drapnęli na mojej dzielni to był spokój. Jak dostałem byle gówno za 50zł u siebie to od razu mnie znaleźli.
MoRToN - Pią 10 Lip, 2009

Ano właśnie.. ja zapłaciłem jakiś za stówke i od tamtej pory wiedzą gdzie mieszkam i na którym koncie trzymam pieniądze, zaległe z przed 5 lat w 3 miechy poprzychodziły ;/
GeKo - Pią 10 Lip, 2009

konta to ja im jeszcze nie podałem, zawsze chodzę grzecznie do Skarbówki, ostatnio miałem chyba z 50zł. A Pani mnie pyta czy mi na raty rozłożyć :rotfl:
106 - Pią 10 Lip, 2009

najlepiej nie miec konta.. jak ja i.... prezydent :]
Stf - Pią 10 Lip, 2009

Marcel 08 napisał/a:
Stf napisał/a:

ale w Polsce otrzymane?

ta. ale moim zdaniem dzisiaj już powoli należy jednak myśleć o tym, że czy prędzej czy później trzeba będzie zapłacić. Ja nie płacę bo odsetki od 100pln w za 11 miesięcy narosły mi w wyskości 5,40pln...

Polskie lepiej płacic bo komornika przyslą,mi sie kiedys nazbierało na 1200 zl,kutas chciał mi auto zabrac.te zagramaniczne mozna olac-ja zlapalem mandaty w polowie krajow europejskich,i nic nigdy nie przyszlo,tylko raz w szkoplandi musialem bulic gotowką bo mnie ciule na komisariat chcieli zabiera,straszenie itd wiec dla swietego spokoju zabulilem 50 e
Barejka - Pią 10 Lip, 2009

106 napisał/a:

tez nie mialem dzisiaj zalozylem dopiero :>
ma trzy polskie mandaty z polski, kolega ma praktyki w skarbowce to na bierzaco mnie informuje komu z konta sciagaja pieniadze ;D jak przyjdzie na mnie kolej niech wyrzuci koperte :]

GeKo - Pią 10 Lip, 2009

106 napisał/a:
Jak były premier