wersja ts ale kolo nie napisal, ciekawe jak walona i jaki ma przebieg ale cena kusi..Niemy - Czw 11 Maj, 2006 wogole mi nie pasi to auto, jest takie jakies......dziwne :570:
nie ma to jak poprzednia wersja Anonymous - Czw 11 Maj, 2006 ee tam marudzisz
komu jeszcze nie pasi?
lansowe troszke jest 7,2 do paki nie jest zleDariano - Czw 11 Maj, 2006 nie podoba mnie sie popieram niemego:)Michał - Czw 11 Maj, 2006 Jak juz stwierdziłem ze nie znajde niewalonego saxo to rozglądałem sie za celami nowymi. I ci powiem ze w tej cenie to albo ziomek jest jełop i chce za tyle sprzedać albo sie kulneła zdrowo. Nie mozliwe zeby tak tanio juz przerabiałem cele.Anonymous - Czw 11 Maj, 2006 mozliwe ze kulneła zdrowonox - Czw 11 Maj, 2006 bez obrazy mikson ale to auto zawsze mi sie kojazy z samochodem dla blondi takie ni w pies ni w dziesięć Anonymous - Czw 11 Maj, 2006 no dobra tez takiego bym nie kupil
wole cts tez fajnie jezdzi a jest niepozornesaxorulez - Pią 12 Maj, 2006 ładnie wygląda ale jest to bulwarówka moim zdaniem.. kupiłbym GT4 i rąbał wszystkie Celicki TS w PL ps - Pią 12 Maj, 2006 Toyota Celica - if you want to look fast..Jaco707 - Pią 12 Maj, 2006 Mi też nie za bardzo podoba się to auto lenny - Pią 12 Maj, 2006 a moim zdaniem wyglada pięknie, trzeba tylko z głową podejść do stylizacji...
glebę zrobić przede wszystkim i wypierdzielić 'trzepak' i będzie miodzio...!
[ Dodano: 2006-05-12, 09:47 ]
Nie ma jednak jak GT4,
242 KM i napęd na 2 osie...
cena natomiast masakryczna!
Anonymous - Pią 12 Maj, 2006 sam nawet kiedys myslalem o celice ts. ale nawet jesli ta nie byla skasowana i polaczona z dwoch w jedna to licz sie z tym ze: Wyglada ok (pseudosportowe auto, zwykle TT wyglada przy niej superextrahiperduper) ale W OGOLE nie jezdzi. Skrzynia jest jakas masakryczna to auto zupelnie nie spelnia zadnego zadania... No i to nie jest pikantny hatch Jaco707 - Pią 12 Maj, 2006
lenny napisał/a:
a moim zdaniem wyglada pięknie, trzeba tylko z głową podejść do stylizacji...
glebę zrobić przede wszystkim i wypierdzielić 'trzepak' i będzie miodzio...!
Do GT4 to ta celica ts nie ma nawet podejścia . To zupełnie inna klasa. GT4 zrobili przecież po to żeby homologować ją do rajdów, a Celica TS to taki zwykły lansowóz dzik - Pią 12 Maj, 2006
saxorulez napisał/a:
ładnie wygląda ale jest to bulwarówka moim zdaniem.. kupiłbym GT4 i rąbał wszystkie Celicki TS w PL
Tylko traf taka ktora da sie jeszcze odbudowac i znajdz kase na odbudowe
Jakis czas temu mierzylem GT4 na gtechu, byla tak zejechana ze ledwo ponizej 10s schodzila.