Barejka - Pią 17 Lip, 2009 Temat postu: Odcinka i tego konsekwencjeTemat glupi, ale go nie zamykac bo zamkne sie w sobie
otoz czasami u przez przypadek i nie koniecznie dochodze do odcinki, niby nic sie nie dzieje, ale jest szanas ze cos moze sie uszkodzic?
Spece prosze o jakies info dzik - Pią 17 Lip, 2009 Temat postu: Re: Odcinka i tego konsekwencje
Barejka napisał/a:
cos moze sie uszkodzic?
Nie, odcinka jest wlasnie po to by niczego nie uszkodzic.
Oczywiscie nie mowimy o zapitalaniu 100km na I-ce na odcince.pit - Pią 17 Lip, 2009 Na streecie to raczej standart 7k Barejka - Pią 17 Lip, 2009 pit, wiem wiem tylko czy nie grozi zerwanie paska czy cos takiego bo ja na cala okolice slyne z robienia tzw łututututu czyli odcinki martin.h - Pią 17 Lip, 2009
Barejka napisał/a:
pit, wiem wiem tylko czy nie grozi zerwanie paska czy cos takiego bo ja na cala okolice slyne z robienia tzw łututututu czyli odcinki
Poruszyłeś ważną kwestię, jeśli często zdaża Ci się kręcić motor do odcinki, jeździsz agresywnie to lepiej jekbyć częściej zmieniał pasek rozrządu (nawet co 30-40 tyś. km).pit - Pią 17 Lip, 2009 Jak katałem co wieczór po streecie to mi śrubka od mocowania obudowy rozrządu do bloku wykręciła sie, od drgań chyba. Wpadła pod rolke i wystrzeliła przez obudowe, w pasku zrobiła się dziura.
By validator at 2009-03-19
Logiczne że czeste katowanie skraca życie k-mart - Pią 17 Lip, 2009 Dlatego wiekszosc nowych samochodow ma "miekka" odcinke
Aczkolwiek Tim Strick strasznie jaral sie twarda w nowym sporcie Anonymous - Pią 17 Lip, 2009 miekka,twarda??o co kurna biega??k-mart - Pią 17 Lip, 2009 sam sobie tak nazwalem
miekka -> yyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
twarda -> yyyyyyyyyyyyyyyyeghmehgmeghmeghmeghmeghmeghmeghmeghmeghmGeKo - Pią 17 Lip, 2009 wg mnie twarda, to auto szarpie np clio, a w VAGach po prostu auto przestaje jechać, tak pedalsko miękko martin.h - Pią 17 Lip, 2009 A jak jest w 106? Muszę jutro sprawdzić k-mart - Pią 17 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
A jak jest w 106? Muszę jutro sprawdzić
yyyyyyyyyyyyyyyyeghmehgmeghmeghmeghmeghmeghmeghmeghmeghmk-mart - Pią 17 Lip, 2009 Chcialem dodac, ze do odcinki krecimy tylko na zimnym silniku, tuz po odpaleniu, nigdy na dogrzanym!!!!!Anonymous - Pią 17 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Chcialem dodac, ze do odcinki krecimy tylko na zimnym silniku, tuz po odpaleniu, nigdy na dogrzanym!!!!!
kej przestań, bo jutro grifin założy temat: "Głośne jebudu w silniku: co to mogło być"?
Tak btw to też często dokręca(łe)m puga do odcinki. Kocham ten dźwięk Bad-i - Pią 17 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Chcialem dodac, ze do odcinki krecimy tylko na zimnym silniku, tuz po odpaleniu, nigdy na dogrzanym!!!!!
ale Ameryke odkryles, nie od dzis wiadomo ze auto na ssaniu jest szybsze