Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Yaris TS II może być uszkodzony
Jacek - Pon 20 Lip, 2009 Temat postu: [k] Yaris TS II może być uszkodzonyjoł
kupię Yarisa ts dwójkę na firmę od07 do 09
jak by ktoś coś znalazł będę wdzięczny
M - Pon 20 Lip, 2009 hohoh bedzie swap
moze poszukaj w ukmi - Pon 20 Lip, 2009 Jacek - Pon 20 Lip, 2009 ok, to napiszę:) swapa nie będzie. ma być auto do uplania i musi to byc nowa toyota, taki wymóg mojego ojca. robimy furę na supersprinty i inne imprezy i decyzja już zapadła
niemcy szwajcaria holandia, tylko z fakturą vatanjas - Pon 20 Lip, 2009 bierz starego TS'a
Nowy nie jedzie pcs - Pon 20 Lip, 2009 ale nowy yaris ts to sie do skrecania nadaje tak jak hilux ...
to moze juz poszukac yarisa 1 ts, masa chociaz niewielka, ostatnio nawet gdzies sie sprzedawal zestaw hamulcowy taroxa z takiego yarka demo tarox za male pieniade (chyba stawal w 32 metry na tym).Jacek - Pon 20 Lip, 2009 miałem już starego i corolle ts też,
ale to na firmę i musi być II strick - Pon 20 Lip, 2009 Wkońcu decyzja zapadła M - Pon 20 Lip, 2009 Dlaczego ja nie miałem takiego staregoMichał - Pon 20 Lip, 2009 moj woli z flintą do lasu jechać i wpisać adres www w szukajke googla
ehhh ... anjas - Pon 20 Lip, 2009
Michał napisał/a:
moj woli z flintą do lasu jechać i wpisać adres www w szukajke googla
w wolnej chwili prowadząc TopGear...pcs - Pon 20 Lip, 2009 to powiem inaczej, moze chociaz MR2 ??? bedzie lekkie rwd z cenralnym silnikiem, marketingowo tez bedzie wieksze zainteresowanie ...Jacek - Pon 20 Lip, 2009 mr2 nie ma już w ofercie, więc pozostaje tylko yarek choć i tak nie jest dostępny w polsce.
nie ma co wybrzydzać, furę kupujemy, rozbieramy klatkujemy, oklejamy i dzida:)CHRZANEK - Pon 20 Lip, 2009 Hmmmmmm
Zasadniczo aygo to też niby nie jest do upalania - a w rękach Jacka czyni cuda, więc nie będe nic mówił dopóki nie zobacze Czajki w akcji.
Coś czuje że sie okaże że TS skreca, hamuje i przyspiesza ...Jacek - Pon 20 Lip, 2009 dziękuję za takie dobre słowa od samego profesora