HydePark - Moja zabawka jest lepsza, nie bo moja bo...
M - Pon 20 Lip, 2009 Temat postu: Moja zabawka jest lepsza, nie bo moja bo...rsss ziomku Misiek_lbn - Pon 20 Lip, 2009 ja to strzelam focha...
eM, piszesz do niego "ziomku", a nawet poprawnie jego nicku nie napisałeś Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
eM napisał/a:
rsss ziomku
Postanowiłem zjednać sobie choć część forum
Misiek_lbn napisał/a:
a nawet poprawnie jego nicku nie napisałeś
Blow-off mu się na końcu przyciął Michał - Pon 20 Lip, 2009 spokojnie panowie, spokojnie
RSSS jeszcze nie widział czasów i filmów jak to foka dostaje od R26R k-mart - Pon 20 Lip, 2009 ach te kompleksy,
niby tyle mocy, same profi graty na pokladzie, a jednak na kretym czasy gorsze od francji slabszej o ponad 100KM
Michał - Pon 20 Lip, 2009 hehehe
dokladnie marcin Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 R26R to ten plastikowy brzydal z półką zamiast tylniej klapy , który żeby pokonać fokę o 0,5 sek. musiał zostać pozbawiony połowy wnętrza, radia, klimy i dodatkowo został obdarzony plexi-szybami i semi-slickami...?
Jak to o to coś chodzi, to widziałem te filmiki michool_vt - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
To ja też swoje wrzucę...
No offence
tośś pokazał...
No offenceAnonymous - Pon 20 Lip, 2009 Hehe dobre ale proporcji nie zachowałeś k-mart - Pon 20 Lip, 2009 i teraz dodaj tej plastikowej puszcze te 75KM ktorych brakuje mu do RS'a.
RS zaczyna znikac w lusterku na prostej....
po pierwszym zakrecie wszyscy stracili watpliwosci.
A z reszta...
widzielismy ze nawet nowe clio sport daje rade RS'owi michool_vt - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
musiał zostać pozbawiony połowy wnętrza, radia, klimy i dodatkowo został obdarzony plexi-szybami i semi-slickami...?
RSSSS napisał/a:
Sam jestem wrogiem audio i wszystkiego co dodatkowo zwiększa masę auta
ja jebe, trzymaj sie jednej wersji ..
proporcje sa dobrane specjalnieAnonymous - Pon 20 Lip, 2009 Wierzysz we wszystko co zobaczysz w tv?
To tu masz film jak RS dotrzymuje kroku nissanowi GTR
Czyli Clio ze swoimi 200NM (czy ile tam jest tego momenciku) leje GTRa k-mart - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Wierzysz we wszystko co zobaczysz w tv?
i vice versa...
RSSSS napisał/a:
To tu masz film jak RS dotrzymuje kroku nissanowi GTR
nie naleze do tych ktorzy twierdza ze gtr jest dobry
Clio GTRa nie leje, ale dotrzymuje kroka RS'owi swobodnie
Z reszta jak zapewne wiesz, zawias w RS'ie z przodu to kopia zawiasu renault Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
Audio to wzmacniacze, zabudowy i tuby...
Już nie bądź taki mądry... Michał - Pon 20 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
RSSSS napisał/a:
musiał zostać pozbawiony połowy wnętrza, radia, klimy i dodatkowo został obdarzony plexi-szybami i semi-slickami...?
RSSSS napisał/a:
Sam jestem wrogiem audio i wszystkiego co dodatkowo zwiększa masę auta
proporcje sa dobrane specjalnie
FATALITY !! pieknie michool
RSSS - to wszystko co tu piszemy to troche w kwestii zartu oczywiscie
Ale fakt, r26r jest szybsze nawet nowy rs nie moze uciec clio cup